Повторне використання старих ППЗУ

S

Sputnik

Guest
Я врятував кілька EPROMs від старого обладнання. Чи можливо, щоб видалити їх і використовувати їх. Завдяки Супутник: ідея:

привіт спочатку потрібно згадати, які типи EEPROM у вас є 1k, 2k, 4k, 8k 16k, 32k. 128k, ви можете зробити багато світла секвенсор більше, використовуючи їх

[Цитата = Супутник] я врятував кілька EPROMs від старого обладнання. Чи можливо, щоб видалити їх і використовувати їх. Завдяки Супутник: ідея: [/ цитата] Ось список можливих застосувань EPROM: - декодер для 7-сегментів індикатора - просто швидко LUT основі ALU - секвенсор (наприклад, світло секвенсор з посади Аромат ') - контролер крокового двигуна - зберігання аналогових сигналів (наприклад, цифровий синусоїдальної або мови в шим або паралельні форми) - дільник частоти (на зворотному зв'язку з виведенням даних рядка адреси входів) - лічильник з будь-якою наперед заданої послідовності - багато інших - просто включите свій розум!

Привіт, ви повинні знати про тип EPROM ви хочете, щоб стерти деякі EPROMs паралельні, а інші серійні деякі electraically erasble той час як інші УФ erasble Таким чином, зворотної нас з типом EPRM ви орієнтуєтеся, щоб мати можливість допомогти Ви

Ці чіпи мають мало вікон, які були покриті срібною наклейкою, і померти видна. Я нічого не знаю про них, мені потрібно технічних паспортах. Я знайшов їх у касах, 486 карт розширення, плоттери і т.д. номера на них: 1 Чіп M5L2764K 84500L Чіп 2 MBM27128-30 8509 R66 Будь-яка людина з таблиці і як перепрограмувати їх було б фантастичним. Супутник: ідея:

[Цитата = Супутник] Ці чіпи мають мало вікон, які були покриті срібною наклейкою, і померти видна. Я нічого не знаю про них, мені потрібно технічних паспортах. Я знайшов їх у касах, 486 карт розширення, плоттери і т.д. номера на них: 1 Чіп M5L2764K 84500L Чіп 2 MBM27128-30 8509 R66 Будь-яка людина з таблиці і як перепрограмувати їх було б фантастичним. Супутник: ідея: [/ цитата] так що вам доведеться 8k і 32k EPROM, якщо ви хочете, щоб зробити простий програматор для EPROM це гарна ідея, щоб використовувати їх в 7-сегментний декодер від Ace-X він дав багато possibliteis використовувати їх 8k і 32k дуже великий обсяг пам'яті в EPROM. за хороший програміст просто спробувати batronix прог студії http://www.batronix.com/electronic/index.shtml

Обидва є стандартними 5В EPROM пам'яті (27xx серії). Перший від Mitsubishi (8Kx8), другий - Fujitsu (16Kx8). Обидва підтримують будь паралельні програміст EPROM.

Це досить маленький ППЗУ, але все одно корисно. Ідіть у магазин електроніки для хобі недорогий програміст EPROM, який підключається до комп'ютера. Або, якщо Вам подобаються труднощі, ви можете створити його самостійно. Вам також знадобиться ластик EPROM. Це короткохвильової ультрафіолетової лампою. Стирання займає близько 30 хвилин, більш-менш в залежності від інтенсивності лампи. Переконайтеся, що вікно EPROM кварц чистою. Важко знайти завантажуваних листів даних по старій частині так.

За останні ... день, я збираюся через 486 материнських плат та збору BIOSs "(з яких більшість з них були УФ прані ППЗУ) і тепер у мене є великий, щоб в цілому: 1x 1x 64K 128K 256K 2x 6x 512K (найбільш часто в якості 486 BIOS ) 2x 1024K це 12 ППЗУ в цілому. Я сподіваюся, що до повідомлення фотографію або два, я просто потрібно брати друзів цифрової камери. Супутник: ідея:

Будь-яка пропозиція УФ-ластик EPROM? можна отримати дешевше один?

Ви можете отримати стандартний 8 "flourecent монтаж і і замінити труби з ультрафіолетовим (повинно бути право довжини хвилі), а потім побудувати невелику коробку навколо неї вишикувалися з антистатичним піни провести ППЗУ. Напевно, не варто так декілька пристроїв, хоча.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back