Повне мікро контролер новачка, як почати роботу з ARM

D

docesam2

Guest
я повний новачок на всі мікроконтролери. У мене є певне уявлення про декілька x86 мов програмування, але не більше того. Я шукав відповідь на моє запитання вже кілька тижнів, оцінюючи різні відповіді, які я натрапив, але практично всі, я натрапив на досі вважати певною мірою знайомство з основами мікроконтролерів в цілому. так, як хтось може почати ARM програмування як хобі практично нульового рівня? ARM або це не для мене?

Щоб почати з нуля, ймовірно, краще, щоб отримати плату розробки (наприклад, щось із AT91SAM7S повинна бути досить дешевим - це всього лише приклад). Або ви можете зробити свій власний рада тест. Але, будь ласка, не код ARM збірка (або будь-який інший збірки процесора), якщо вам дійсно потрібно - З тією ж швидкістю, і є вільні компілятори! Ви можете використовувати GNU компілятори, або IAR є безкоштовно завантажити компілятори з 4kB граничний розмір коду. Якщо ви використовуєте пристрій я вже говорив, то вам потрібно пристрій JTAG - SAM-ICE становить близько $ 100, може бути (припущення). До речі, якщо ви новачок у програмуванні мікроконтролерів все, то ви можете зробити багато з меншим, не надто ARM пристроїв, а потім початкова вартість навчання нижче. Наприклад, AVR пристрої супер-дешеві. Наприклад, 32 Minimus плати менше $ 20 і не вимагає програміст - просто підключіть до порту USB на вашому комп'ютері. Для розвитку, використовуйте вільний раунд код обмежений компілятор і засоби безкоштовно на сайті компанії Atmel для програмування. Так, за $ 20, у вас є повна платформа розробника C і навколишнього середовища. Якщо ви хочете повну Короткий посібник для початківців, див. [URL = "http://badcafe.co.uk/__oneclick_uploads/2012/05/programming_microcontrollers3.pdf"] тут [/URL].

Я повний новачок на всі мікроконтролери. У мене є певне уявлення про декілька x86 мов програмування, але не більше того. Я шукав відповідь на моє запитання вже кілька тижнів, оцінюючи різні відповіді, які я натрапив, але практично всі, я натрапив на досі вважати певною мірою знайомство з основами мікроконтролерів в цілому. так, як хтось може почати ARM програмування як хобі практично нульового рівня? ARM або це не для мене?
Мій друг ви повинні почати з AVR і PIC. Моя пропозиція полягає в MikroC як компілятор, його безкоштовно до 2 КБ код даних.

Ах, мій редагування перетинається з вашого поста! Так, згоден, краще почати з AVR / PIC.

Дякую вас усіх. к (можливо) здивувати мене вже є [URL = "http://www.rowley.co.uk/arm/index.htm"] CrossWorks для ARM [/URL] і [URL = "http://www . rowley.co.uk / руку / CrossConnect.htm "] крос для ARM JTAG-адаптер [/URL]. Гроші не так вже й проблема для мене, мені потрібно задоволення / досягнення. я вибираю crossworks і крос, бо здавалося, що радість у використанні, Microsoft Visual Studio, як досвід: посмішка: частина його можливість дивитися змінної в пам'яті ... і т.д. те, що роблять налагодження joy.arduino настільки простий у використанні , але вона має і #! ^% $ # IDE, не та річ, яку я шукаю. Отже, де в світі AVR (можливо, ПІК світі) я можу знайти таке середовище, crossworks для AVR з JTAG програміста для AVR, наприклад?

Не впевнений, що AVR JTAG дійсно потребує, так як код, як правило, набагато менше в AVR, тому дуже легко налагоджувати часто. Але я впевнений, JTAG допомагає! Я не дуже знайомий з Crossworks я помітив на їх сайті є версія для AVR. Я віддаю перевагу використовувати IAR і GCC за все, не тому, що вони кращі або гірші, а тому, що я був вихований з ним протягом багатьох років, так що начебто до цього звикли.

AVRS є JTAG, але не в маленькій моделі, вона існує в mega16/32/64/128 ....

Ви можете спробувати NETMF. Використання Visual Studio C # і мікро рамках мережі. Велика кількість плат на базі ARM і ви можете використовувати Visual Studio або в безкоштовній версії експрес розвиток коду та налагодження. Код написаний на C # з використанням Visual Studio для налагодження. http://www.coolcomponents.co.uk/catalog/gadgeteer-c-23_81_136.html

Мій друг ви повинні почати з AVR і PIC. Моя пропозиція полягає в MikroC як компілятор, його безкоштовно до 2 КБ код даних.
, швидше за все, це і є відповідь. Але чому? це, що ARM є ще одним микроконтроллером, як інші: удар деякі команди освоїти? чи не так?

Його дуже просто, якщо ми читаємо нитка питання ми immidietly отримати відповідь: [цитата] Я повний новачок на всі мікроконтролери. У мене є певне уявлення про декілька x86 мов програмування, але не більше того. Я шукав відповідь на моє запитання вже кілька тижнів, оцінюючи різні відповіді, які я натрапив, але практично всі, я натрапив на досі вважати певною мірою знайомство з основами мікроконтролерів в цілому. так, як хтось може почати ARM програмування як хобі практично нульового рівня? ARM або це не для мене? [/ Цитата] AVR і PIC мікроконтроллер в основному у великій кількості існуючий дизайн, приклади проектів, книг, ви зможете легше отримати допомогу і підтримку від когось для PIC і AVR. Copilers, розвиток дошки та інструменти гарні для AVR і PIC. Наявність ARM, AVR і PIC мікроконтроллер в магазинах .... Я не думаю, що ви можете купити ARM на кожному розі. Звичайно, я не кажу, що ARM не для вас, ви можете почати з цього, чому б і ні. Його вибір ваш, буде радий бачити ваш перший проект з ARM.

Для любителів, які не зацікавлені в низькому рівні програмування, ВЕЗ борту може бути шлях. СЕЗ = Довбали просто. Використовуючи дуже високому рівні мови, як Visual Studio C # і NET Micro Framework, можна створювати складні пристрої з сенсорним екраном графічний інтерфейс, Wi-Fi, інтернет, USB і т.д. і т.п. з досить простий кривої навчання. Зверніть увагу на матеріал на сайті Прохолодний компонентів.

Його дуже просто, якщо ми читаємо нитка питання ми immidietly отримати відповідь: AVR і PIC мікроконтроллер в основному у великій кількості існуючий дизайн, приклади проектів, книг, ви зможете легше отримати допомогу і підтримку від людини, для ПОС і AVR. Copilers, розвиток дошки та інструменти гарні для AVR і PIC. Наявність ARM, AVR і PIC мікроконтроллер в магазинах .... Я не думаю, що ви можете купити ARM на кожному розі. Звичайно, я не кажу, що ARM не для вас, ви можете почати з цього, чому б і ні. Його вибір ваш, буде радий бачити ваш перший проект з ARM.
, які роблять багато сенсу. До цих пір я не бачив ні ARM книги, які підходять для абсолютних новачків. навіть близько не

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back