Плутати - розрахунок для ШІМ-сигналу

D

devonsc

Guest
Привіт. Хотів би звернутися за порадою з приводу частоти мого PWM. Це наступний підхід добре для мене звернутися в DC / DC конвертер? Слідкуйте, щоб вести мене до кінця? Будь ласка? Я використовую PIC16F876. Перший підхід:> Crystal для моєї мікроконтролерів PIC = 4 МГц> Частота моїх PWM = 10 кГц> З посиланням на дані свого ПОС, я буду отримувати дозвіл 8,64 біт або другий підхід:> Crystal для моєї мікроконтролерів PIC = 4 МГц> З посилання на дані з моїх PIC, я буду отримувати дозвіл 8 біт> Частота отримати на цьому рівні = 15.625KHz Вибачте, але якщо ви не заперечуєте, ви не заперечуєте, щоб рекомендувати, який підхід краще? Перший чи другий? Я повинен спочатку визначити конкретні частоти ШІМ, який буде використовуватися до застосування до формули, наведеної в таблиці і розраховують на дозвіл, щоб отримати кругле число для частоти? Або я повинен спочатку визначити кількість біт на моє рішення перш, ніж застосувати його в формулу, щоб отримати кругле число для бітів? До речі, якби я вирішив використовувати [б] Логіка рівня [/b] MOSFET для мого DC / DC перетворювач, чи потрібно мені MOSFET драйвери для управління вихідний ШІМ сигнал від мого ПІК перед його застосуванням на MOSFET? Консультації дійсно необхідно. Велике спасибі. [/B]

Здравствуйте, будь ласка, написати ШІМ спец. Дякую, в

Ви хочете, щоб схема працювати на певній частоті sofrequency важливіше, і ... Логіка MOSFET можуть управлятися безпосередньо Тихого виходу ...

Привіт bsiswoyo, я думав, що робоча частота ШІМ є єдиним аспектом в специфікацію PWM? Будь ласка, поправте мене якщо я помиляюся. До речі, я використовую 4 МГц кристалу для моїх PIC і мають намір запустити ШІМ на рівні, де вона може маніпулювати моїм MOSFET (swithing ON / OFF) мого підвищення DC / DC перетворювач. Таким чином, згідно з формулою дані: Дозвіл = [журналу (частота кристала / частота ШІМ) / log 2] Застосовуючи цю формулу, я буду отримувати дозвіл приблизно 8.64bits. Чи є це добре для мого конвертер? Консультація необхідна .. * Все лог "з основою 10. ------------------------------------ Привіт IanP, дякую, я думаю, ви просите мене проводити з моїм першим підходом, я в правильному напрямку? Спасибі за пораду про MOSFET.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back