Плавучі FILL металу У фізичної структури використанням зустріч

V

viswanadh_babu

Guest
Привіт кожен, у фізичному дизайн з використанням SOC Encounter, кілька разів ми використовуємо floting метал заповнює. я спостерігав невелика зміна в прем'єр звіти час після виконання металу заповнити допомогою спливаючій filll металу. Так, плавучі метал заповнює, є неактивним металом і не буде будь-яких звинувачень на нього, як це буде сприяти coplling ємності і, отже, часу зміни. З повагою, В. Б.

[Цитата = viswanadh_babu] Так, плавучі метал заповнює, є неактивним металом і не буде будь-яких звинувачень на нього, як це буде сприяти coplling ємності і, отже, тимчасові варіації. В. Б. [/ цитата] Привіт VB, плавучі метал також буде залежати від впливу (від електричного поля) і по індукції (від магнітних полів) з навколишнього середовища, отже, звинувачення можуть впливати на них, а також струми можуть бути викликані в них, і все це динамічно. Так що не дивуюся, чому вони впливають на ваш час! Cheers, erikl

Так, я відчуваю, що можу influance витоку .. Але я думаю, не повинно бути якийсь істотний вплив через це. Не могли б ви сказати, скільки різниця в "пс" ви бачите, через це?

Привіт В.Б., ти порівняти spefs ж / плаваючою метал заповнює і без? Я думаю, що видобуток інструмент побачите їх ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back