[Питання] WCDMA Bandwidth

• Thread starter currentmirror2000
  • Start date
C

currentmirror2000

Guest
привет всем,

в WCDMA, чіп ставка 3.84MHz і передача інтервал 5MHz

який я хотів би вибрати для використання в якості пропускною здатністю, з тим щоб розрахувати показник шуму?3.84MHz або 5MHz?

заранее спасибо!

Zaledwie kilka dni do wypuszczeniu wersji 10.10.1, firma z Cupertiono prezentuje kolejną aktualizację swojego systemu. Podobno ma zlikwidować występujące pod Yosemite problemy z Wi-fi.

Read more...

Шум показник вимірюється шляхом інтеграції шуму владу через повний отримав сигнал пропускання 3.84 МГц з допомогою відповідних фільтрів.
3.84MHz є ширина смуги пропускання каналу і 5MHz є передача проміжках.
Чутливість приймача згідно специфікації 3GPP вимірюється в dBm/3.84MHz.
У GSM канал пропускною 180kHz каналу та інтервал 200kHz.

vfone писав:

Шум показник вимірюється шляхом інтеграції шуму владу через повний отримав сигнал пропускання 3.84 МГц з допомогою відповідних фільтрів.

3.84MHz є ширина смуги пропускання каналу і 5MHz є передача проміжках.

Чутливість приймача згідно специфікації 3GPP вимірюється в dBm/3.84MHz.

У GSM канал пропускною 180kHz каналу та інтервал 200kHz.

Є різниця в 0.5dB шуму етаж між 180kHz і 200KHz BW.
Для оцінки чутливості не буде великої різниці між цими двома BW, оскільки в будь-якому випадку вам потрібно ще ~ 10dB запас для зниження шуму етаж значно нижче рівня чутливості.

GSM потрібні шуму поверх =- 102dBm 10LOG (180000) 10 = -164.5dBm/Hz

DECT має ту ж історію.

так ви маєте на увазі в GSM і DECT, ми можемо використовувати канал із пропускною здатністю, як для розрахунку шуму цифра приблизно в WCDMA, і ми повинні використовувати чіп курсу замість каналу проміжках, як смуга пропускання для розрахунку шуму Рис.Я прав?На самом деле, я теж мають швидкість передачі даних для WCDMA ( чіп курсу), GSM і DECT, що це таке?чому ми не можемо використовувати швидкість передачі даних, як пропускна здатність?

Для GSM / DECT можна використовувати приблизно такий канал інтервал для вимірювання Н.Ф., але я не розумію, чому т Ти т використовувати пропускну здатність каналу, тепер, коли ви знаєте, що це про.
У WCDMA (оскільки поширюється спектру) чіпа ставка диктувати каналів БО, а не про швидкість передачі даних.

vfone писав:

Для GSM / DECT можна використовувати приблизно такий канал інтервал для вимірювання Н.Ф., але я не розумію, чому т Ти т використовувати пропускну здатність каналу, тепер, коли ви знаєте, що це про.

У WCDMA (оскільки поширюється спектру) чіпа ставка диктувати каналів БО, а не про швидкість передачі даних.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back