Питання C Інтерв'ю

P

popat_panjaru

Guest
привіт всім у мене так багато сумнівів під час інтерв'ю ... Plz посилати мене рішення 1) У чому різниця між C і C + +? 2) Що таке об'єктно-орієнтована мова програмування? 3) Що таке абстракція і інкапсуляція? 4) Поясніть Ключові слова: державні, приватні, захищені. 5) Що є багаторівневим і множинне наслідування? 6) Що таке значення сутність-зв'язок діаграми? 7) Що таке нормалізація? 8), часова складність краще-O (N ²) або Про (п п LG) і чому? 9) Які існують алгоритми сортування? 10) Що таке потоки? Що є необхідність наявності потоку? Plz членів допомогти мені Popatlal Panjarawala

1) З в не об'єктно-орієнтована 2) типу програмування, в якій програмісти визначають не лише тип даних структури даних, а також видів операцій (функцій), які можуть бути застосовані до структури даних. Таким чином, структура даних стає об'єктом, який включає як дані, так і функції. Крім того, програмісти можуть створювати зв'язки між одним об'єктом і іншим. Наприклад, об'єкти можуть успадковувати характеристики від інших об'єктів. 3) абстракція приховує деталі і інкапсуляція робить щось приватний. 4) відкриті методи або типи даних є ті, які можуть бути доступні в рамках тієї ж упаковці не має значення, якщо вони доступні з-за меж class.private не може бути доступний поза класом. 5) багаторівневого успадкування означає, що батьківський клас має одну дитину, то, що дитина також має дитину і так далі ...... а множинне успадкування коштів однієї дитини з двома або більше батьківських класів. 9) вибір сортування, сортування вставкою, купи сортування, сортування злиттям, швидке сортування, бульбашкової сортування, порозрядної сортування, бен сортування, сортування Шелла, вважаючи роду ...

Невже це інтерв'ю C? Жоден з цих питань пов'язані з мови Сі. З питаннями, як правило, про покажчики, структури, приведення типів, зберігання класу, летючі, послідовність точок, і все в такому дусі.

Ті, питання не з С, в основному питання були з об'єктно-орієнтованої концепції програмування, як Java, C + +. З LL Google і 'отримати відповіді на ці питання. Це дуже основні питання. Ті, хто знає небагато об'єктно-орієнтованого progamming повинні дати відповіді легко.

Panjaru .. ур просять дуже прості питання .. і не пов'язані з С. ... Жоден орган поставити ці запитання в інтерв'ю C ... Якщо і хочете дізнатися, C + + .. просто піти і довідався після, що і може відповісти на нього легко. не задаючи один ... K все краще. Plz вийти пов'язані цікавитеся питання .... До SRINU

На мій погляд. Я б навіть не турбувати дивлячись на C + +, це потворне bodged до спагетті безлад мови, осквернення чистоти C's. Випливає помилка компілятора пам'яті, нічого не буде, але погана пам'ять на пару років, ховаючись у файли деяких мазохіст урод програміста UNIX, машинки за його заплутаним, написати один раз, ніколи не зрозуміти знову код. "Дізнайтеся, C + + в 21 днів, не подобався! Ви маєте на увазі 1921? Я маю на увазі тих, часткової спеціалізації шаблону і ваш оперативної функціональності через неповних примірників принести сльози на очі, про тих, безцільно прожиті роки. Тепер C #, той шлях, сучасного типу безпечному мовою із збіркою сміття той реальної продуктивної задоволення коду. C на стероїди. Visual Studio, перемішати і Макс, все одно, яка мова ви використовуєте, трохи Perl, Ruby трохи, тире основних, багато C #, CLR правила! CLR є не залежить від ОС, не повинні бути Windows.

Привіт я виявив, що член запитав те ж питання в цьому форумі кілька місяців тому. Pls використовувати вікно пошуку, щоб знайти ці питання з коментарями

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back