Питання щодо харчування і землі для conveter даних

L

luckyvictor

Guest
Я використовую цей ADS1298 конвертер даних, [URL = "http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/ads1298.pdf"] ADS1298 [/URL], і в мене є питання про блок живлення. У мене буде одного джерела (батареї) для аналогового і цифрового харчування, однак вони вимагають різних напруг, тому я повинен буду регулятор напруги для перетворення харчування для одного аналогового і цифрового одного. так, який тип регулятора напруги (перемикання або лінійна) я повинен використовувати? і мені потрібно, щоб щільно DGND і AGND разом, будь ласка?

Лінійний достатньо для вас ... І Так., Tou може щільно AGND і DGND. Покладіть capactor Через Alalog між GND.

У моїй конструкції, я поставив конденсатори між AVV і AGND, а також конденсатори між DVV і DGND. У цьому випадку, я просто тільки жорсткі AGND і DGND разом без будь-якої елемент у них пара, чи не так?

Так. І переконайтеся, що є тільки одне місце, де AGND і DGND пов'язані - часто, що місце під чіп АЦП. Кіт.

так як у мене буде два регулятори напруги, один для аналогового і цифрового одного харчування, і вони чекають, щоб одні і ті ж землі. Чи означає це, що у мене немає, щоб це додаткове підключення до спільної AGND і DGND? так як це свого роду спільне двома стабілізатори напруги

Ви, як правило, намагаються, щоб переконатися, існує тільки одна точка з'єднання. Часто краще місце для цього на АЦП. Однак, якщо вони з'єднані в блоки живлення, то ви, мабуть, не захочуть приєднатися до них на АЦП. Тут трохи досвіду іноді необхідно. Наприклад, ви можете приєднатися до GNDs харчування з індуктором або ферит на блоки живлення і з твердою зв'язку на АЦП. Кіт.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back