Питання трубопровід АЦП

C

carlyou

Guest
Я новий СК дизайн аналогових, я хотів би зробити деякі дослідження трубопроводу АЦП.Хто може дати мені кілька порад, системний аналіз (і дизайн), а компроміс між модулями набагато краще.Велике спасибі.

Ця тема є занадто великим.YOu'd краще читати якийсь папір дисертації або книзі, то запитайте вашого конкретного питання

Ви зможете знайти в Інтернет з використанням Google.в тепловій багато посилань на конвеєрних АЦП.Я думаю, що поточний сучасний стан використовує 1,5 біт на сцені декілька сотень зразків мега в секунду (МСП).Крім того, необхідно знайомі з характеристиками АЦП, таких як INL, DNL, Gain Помилка, Офсетний помилка, SFDR УВС і як модель тих, хто використовує рівень тренажера системи, такі як MATLAB Simulink.Я рекомендую вам прочитати теза доповіді ABO з UC Berkeley.Її дуже добре!

Читайте теза "Noise, швидкість, і влада компромісів у Конвеєрні аналого-цифрові перетворювачі" Д. Клайн з UCB.Він є хорошим джерелом інформації.

книги
ftopic129801.html

може вам допомогти.

і ви можете знайти безліч книгу або документ про трубопроводу АЦП в цьому розділі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back