Питання спектра за рахунок переключення на мобільному телефоні.

G

Guest

Guest
Питання про спектр у зв'язку з переключенням на мобільному телефоні.

Прошу Вас роз'яснити мені, що причина відмінностей між сигналом вимірювань з ООН-сигналу вимірювання?

ООН-сигналу режиму, мій мобільний GSM телефон був у тестовому режимі, тільки передавач працює в спектрі через перемикання /-400KHz близько 6 ~ 8dB різниці на цілу групу DCS.
По сигналу режимі, я підключити мобільний GSM з перевіркою встановити та перевірити спектра за рахунок переключення /-400KHz, ми виявили, є лише близько 0 ~ 2дБ висока маржа по групі.наприклад, канал 885.

GSM тестовий набір: CMU200.
Я можу підтвердити, випробувальна установка перебуває в нормальному стані і в калібрування дату.

У старій версії друкованої плати, є хороші різниці 6 ~ 8dB чи в режимі сигнал або в рамках ООН-сигналу режиму.

Нові ПХБ і ПХБ є давніми вкладення одного програмного зображення.

Ні DC-DC, не ЖК, тільки GSM ядро схеми (BB & РФ)
Я перевірив усі контрольного сигналу, немає різниці між сигналом режиму з ООН-сигналу режиму.(timming & якість сигналу)

Ніяк не можу зробити зараз, хто може дати мені пропозицію?

Спасибо!

Перше, що ви повинні перевірити, чи є різниця між ПА Ramping сигналу в сигнальному режимі і без сигналізації режимі.Може бути помилка в радіокод, які закликають до різних рамп (переглядові таблиці) в різних режимах випробувань.Це дуже незвичайна ситуація, але може бути можливо.
По-друге, перевірити, якщо вихідна потужність для кожного PCL є однаковим для різних видів випробувань.
Якщо вибух форми, термінів і потужності є однаковими для різних видів випробувань, повинно бути жодної різниці для перехідних Spectrum.

Привіт:

Крім питань, піднятих vfone, може бути ви можете подальшої перевірки дві речі:
1.Будь-який VCC ПА (як VBAT ..) показав сплеск у ході попереднього TX Burst?
2.Будь-які пульсації по брижах модуляції ПОТ?

Якщо так, то повідомте мені PLS симптом, і я постараюся дати вам зауваження.

Привіт,

Це відбудеться тільки при працюючому двигуні рівня 0 або всіх рівнях влади.
Якщо тільки потужності 0 має цю проблему, будь ласка, перевірте влади штат Техас, на засланні режимі.
Може бути, ПА насичена високими каналу.
Прохання зарезервувати не менше 0,5 дБ різниці для цільової влади.
Приклад: якщо цільова потужність 30dBm, ви повинні точно налаштувати ПА згідно з вихідною потужністю 30,5 Макс дБм для всіх каналів, і mantain влади площині для всіх каналів, якщо це можливо.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back