Питання свинцево-кислотні батареї з зарядним LM317

T

Tong

Guest
Ugently Потрібна ваша допомога.Мій автомобіль акумулятор від напруги зараз.

Ця схема може захистити:

1.Акумулятор зворотного захист?
2.Ні protecttion вхідної напруги?
3.Захист від короткого виходу (батареї)?

(Захист від короткого вхід -> Мені все одно, тому що вона не може людська помилка.)Всі діоди використовувати 5A, вірно?і ми можемо видалити 1N4001 над IC, вірно?
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Інше питання, як зробити світлодіод на батареї, коли підключено правильно.

Тонг писав:

Ugently Потрібна ваша допомога.
Мій автомобіль акумулятор від напруги зараз.Ця схема може захистити:1.
Акумулятор зворотного захист?

2.
Ні protecttion вхідної напруги?

3.
Захист від короткого виходу (батареї)?(Захист від короткого вхід -> Мені все одно, тому що вона не може людська помилка.)Всі діоди використовувати 5A, вірно?
і ми можемо видалити 1N4001 над IC, вірно?

Я новачок, і хотів би зберегти його простим.Може бути, я можу продати цю citcuit теж.

Я думаю, що буде видалити конденсатор виробництва і 1N4001.
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Тонг писав:

Я новачок, і хотів би зберегти його простим.
Може бути, я можу продати цю citcuit теж.Я думаю, що буде видалити конденсатор виробництва і 1N4001.

Який максимальний струм можна використовувати для зарядки акумулятора?Буде візуалізації великих трансформатора буде необхідно.

IamnotJunk пише:

Який максимальний струм можна використовувати для зарядки акумулятора?
Буде візуалізації великих трансформатора буде необхідно.

Здравствуйте,

про заходи захисту, я думаю, що 1N4001 може бути використана для виведення альтернативи серія 5A діод.Коли діод виходу серій є, поки що немає, не може текти назад на вході, тим самим 1N4001 є зайвим, якщо пізніше присутня, зворотний струм від акумуляторної батареї, не призведе до пошкодження регулятора та 5 діод не є необхідним.Більш серйозною проблемою є захист від назад акумулятор, який дме запобіжник в будь-якому випадку, причини поточних батареї повинні розглядатися як ефективний необмеженим.У результаті одного правила дизайну: плавлення інтегральні запобіжники не повинні завдавати шкоди діода.

Крім того, інвертований Operated MOSFET перемикач може бути використаний як "не selfdestructing" захист пристрою.

Що стосується обходу конденсатори, громадянин має аналогічне додаток зарядного пристрою без вихідних конденсаторів.Чи не знаю, якщо б він міг показати паразитні коливання, але вони не були б проблемою для зарядного пристрою, я думаю.

Привіт,
Франк

Дякуємо за всі пропозиції.

Більшість Зарядний пристрій оснащений 2 кліщами, tewwzers і -.Що станеться, якщо користувач короткий їх разом (короткий висновок)?

Запобіжник плавиться при

1.Зворотній полярності акумуляторів?
2.Резюме вихідні?

Привіт,
Запобіжник буде ударом тільки для перевернутого батареї.У випадку короткого замикання з версій, регулятор вихідні піде на 1.25V, які будуть розподілені між отримати серію 5A діода і резистора R3 поточного сенсі.Однак протягом поточного максимального, встановленого R3 буде надходити і після диференціального напруги регулятор максимальних зараз отримати гаряче продовження коротке замикання продукції.Але, теплової функцією вирізу регулятора повинна ptotect його.
Привіт,
Laktronics

Ви можете видалити IN4001 через регулятор IC На щастя, як це не корисно, якщо serise діода використовується з запобіжника.Ця 5-підсилювачі діод не дасть зворотний струм через регулятор і, отже, не потребує IN4001.
Це має захист від короткого замикання в рамках поточної зондування резистора R3.акумуляторів і захист від зворотного через запобіжник.

Apv1965

Спасибо Я будую цією схемою ... Дивлячись на полі ...

Я використовую 4,5 х 3 дюйми радіатора.Чи нормально це?
Я планую додати вентилятором теж.

Привіт,
Ви можете використовувати всю задню вашого поле, як радіатор.Вертикально встановлених чорний анодований алюмінієвий радіатор з ластами є кращим вибором.Ви повинні реально виміряти температуру регулятора в даній температурі навколишнього середовища для макс.Номінальний струм і Макс.Очікується вхідної напруги і розрахувати температури переходу пристрою від цього виробника з Θjc.Додайте до цього різницю температур між Макс.Очікується температури навколишнього середовища і навколишнього темп.на якому були прийняті вимірювань.Загалом температура повинна бути в межах кордонів Макс.Температура переходу у вказаний пристрій.
Привіт,
Laktronics

Може хто-небудь сказати мені, скільки часу буде потрібно для зарядки акумуляторів 35AH, якщо я використовую LM350?Крім того, можна Полная зарядка "" світлодіодний бути надані вказувати повністю зарядженого акумулятора?

bipinravalia пише:

Може хто-небудь сказати мені, скільки часу буде потрібно для зарядки акумуляторів 35AH, якщо я використовую LM350?
Крім того, можна Полная зарядка "" світлодіодний бути надані вказувати повністю зарядженого акумулятора?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back