Питання підсилювача потужності [HLP]

E

elf61

Guest
Привіт
Припустимо, що ВЧ-підсилювач потужності подається з 6 сигналу з частотами:2250MHz, 2350MHz, 2450MHz, 2300Mhz, 2400MHz, 2500MHz

Що ви можете сказати про частоту вихідного сигналу від підсилювача?

?

Що буде помилкові сигнали?Який параметр визначає помилкові сигнали?
Припустимо, що частота підсилювач діапазону 2-4GHz і що він працює на повну силу.

рівняння, що дає Вам два тони Shoul дати вам все хреста продукцію за умови, що ви все похідне від них, але є тобто бути кращим рішенням.Sombody може вказати на це для цього хлопця, і мені також.

Я не думаю, що є простіший спосіб зробити це, ніж усі перехресні продукти тонів.Це просто говорить вам, де вони, а не амплітуди.Просто мопса всі тони на тренажері через нелінійний елемент і подивитися, де вони відносяться; встановити гармонійні тим досить високий.

Наскільки звідки вони це залежить від нелінійності в пристрої.Наприклад calssic крива крутизна JFET це IDS = ІОСІ / Vp ^ 2 * (VG-Ур) ^ 2, і це тільки принесе друга гармоніки з не intermods після третьої похідної дорівнює нулю, отже, третій intermods порядку дорівнюють нулю.Тепер помножте це інші функції, такі як (1 лямбда * VDS) для виробництва і провідність Тань (альфа * VDS) для колінних регіоні, і Ви отримаєте 5, 7 і т.д. порядку intermods.Хіт розбивка переходах, і ви отримаєте дуже різке нелінійності, які викликають більше.

Оскільки частот, рівномірно розташованих на 50 МГц, IMD тонів також буде інтервал, кратний 50 МГц.Деякі з них будуть припадати на верхню частину потрібні сигнали і деяких з групи.

ПА буде виводити всі частоти в Загалом, як зазначено.Сигнали 50MHz Крім тому безсумнівно, буде мати всі похідні від цих сигналів.

Це PA буде працювати, як система несучих і в тому випадку, якщо його не шнурковим з відповідною системою розраховується різниця, він буде генерувати всі intermods і що буде заважати із бажаною частотою.

Я вважаю, для перевірки лінійності ПА ви не повинні так багато вхідних сигналів тільки два випробування тону є достатніми.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back