Питання про Simulink моделювання дельта-сигма модулятори

N

naalald

Guest
Привіт Все,
Додається є моделі від 1-го порядку сигма-дельта модулятор і її результат.Але коли я порівнюю виході БПФ і SNR моєї моделі з Schreier що інструментарій для 1-го порядку модулятора з ЛАРН = 32, і на той же вхід, я бачу, що результати відрізняються.Я маю 28,5 дБ SND і Schreier інструментів має 41,6 дБ SNR.
Не могли б ви допомогти мені з'ясувати, де знаходиться моя помилка, і чому я отримую ця вбога SNR?
Большое спасибо.
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

чому на порозі квантователь 0,5?Я думаю, він повинен бути дорівнює 0.

Привіт jiangxb,
Велике спасибі за вашу відповідь.Це пояснюється тим, що вихідний рівень у Quantier 0 і
1, і я повинен вибрати 0.5 за поріг.Адже в Simulink немає тригер, що її результати -1 і 1.Чи вважаєте ви, що це не працює?

Я думаю, що причиною є налаштування квантователь поріг.Я вважаю, що встановлення загального режиму значення 0 і підписувати з використанням функції квантователя.

Дякуємо вам за вашу відповідь.
Але якщо я використовую знак функції для квантователь, наскільки я можу імітувати відбір?Як я можу встановити надмірного співвідношення?Там не буде годинами в ланцюзі тоді!

модулі в Simulink мати параметр - час відбору проб,
то на зворотному частотою дискретизації.набір вхідних sinewave частота модулятора сигналу в смузі.Вам не потрібно встановити надмірна ставка, яка використовується в фільтр тільки проріджування.

Завдяки jiangxb,
Ви мали рацію.Тепер про те, що я змінив квантователь і використовувати знак функція, результат буде набагато краще.Але, як я не можу визначити години концепція добре,
то результат ще поліпшити (я визначив функції, а не на квантователь нижче).Змінюючи надмірного раціон небагато, в SNR змін багато.

Функція, що я визначив для квантователя:

Функція Y = СКЛС (U, CLK)

якщо CLK
якщо U <0
Y = -1;
ще
Y = 1;
кінець
ще
Y = 0;
кінець

Додається це нові результати, які набагато краще, ніж попередній.
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Вам не потрібно встановити годинник, оскільки вони є дискретним часом самі.ЗРАЗОК встановити час одного модуля -1 і для інших (-1 для успадкував).

Спасибо.
Я використав знак блоку замість визначення функції, а також я усунув годинник концепції і використали зразок час джерело блоку.Результати краще зараз.
Велике вам спасибі за вашу допомогу!

Привіт Все,
Я вважаю цю тему дуже цікаво, як я намагався побудувати модель для 1 і 2-го порядку сигма-дельта модуляція.Я тільки почав використовувати Simulink і мені цікаво, якщо хто може мені допомогти.
Спасибо

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back