Питання про RFID.

Y

yolande_yj

Guest
Привіт, я новачок в RFID.У мене виникли запитання:

1.Деякі RFIDs працювати на частоті менш 1MHz, чому вони називають "РФ" ID?
2.Що таке крітеріального вибору частоти для RFID?або те, що відносини між передачею відстань, втрати, поглинання, споживана потужність і частота?

Привіт,

1) Для RFID, це не означає, що несе частота дуже висока.У дійсності більшість RFID перебуває в діапазоні низьких частот (<100МГц).З цього моменту, можливо, ми називаємо це бездротової контакт або менш ID є більш розумним.RFID це просто назва для нього.

2) для діапазону частот,
який в даний час ми маємо безліч стандартів для RFID.наприклад, ISO / IEC 14443, є хорошим стандартом для середнього відстані 13.56MHz безконтактної карткою.У
зв'язку з цими стандартами, розвиток повинні слідувати цим стандартам,
в іншому випадку ніхто не купувати ваш продукт.За втрату, відстань, потужність, частота і фізичного рівня сигналу формату, кожен стандарт визначає їх у деталях.Крім того, кожен має свій стандарт FOM і області застосування.Ви можете прочитати деякі стандарти або отримати кілька книг з RFID, щоб отримати ідеї.Спасибо.

Привіт alanphydenics, спасибо большое.
Мій колега така ідея: розробити транспондер, що на харчування від радіо сигнал, спрямований від читача,
то транспондер, який імплантованою всередині тіла тварини, має простий датчик контролю щось, температури, наприклад, він відправляє назад зондування до читача, коли читач приходить близько.

Так можна отримати досить транспондера електроживлення для зондування ланцюга, і trnasmiter, яка посилає назад дані?Чи є який-небудь продукт робити аналогічні роботи на ринку?Якщо влада не є питанням,
яке потім frequcny підходить для цієї програми?Якщо частота невелика, антени є великим, таким чином, не представляється можливим імплантату в тіло.Якщо висока частота (ГГц), то поглинання тіла є високим, і передавач влади повинні бути високими.Отже, ця ідея можливо?

все це можливо, якщо у вас є постійні теорії, але чому б не використати термопроцессов Життя
щоб отримати електрику енергію замість сигналу енергії?

У перші дні використаного Куделя половинки грі основний для індуктивних зв'язок.Одне з них безпосередньо під шкіру тварини.Інший був проведений поруч з ним на зовнішній поверхні шкіри.

Це передається достатньо енергії для живлення електроніки всередині тваринного включаючи передавач.

Я чув про таких методів для підзарядки акумулятора пунктів всередині людини, таких, як стимулятори серця.

У RFID термін виникла з серійним номером транспондера.Спочатку він використовувався для дверних ключів.Коли ціни стали нижче він був використаний для фондового номер інвентарного обліку.

Транспондери без серійного номера (один біт інформації), були використані для забезпечення безпеки зберігання товару.Багато з вищезгаданих ранніх методів,
що використовуються
на місцях порушення датчик "методи, коли рухомої частини в поєднанні з фіксованої частини та порушити мосту ланцюга.

Так, незабаром вони будуть імплантовані в людей ...дуже божевільнийДодано через 1 хвилину:зачекайте, я користуюся, що назад, вони вже реалізуються в деяких суспільствах / невеликої частини міста - незабаром буде розповсюджений в усьому світі, коли
з'являється можливість.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back