Питання про PSS аналіз і періодичних стійкому стані

H

henrywent

Guest
привіт там, я просто почати робити РФ схемотехніки і в мене є кілька дуже фундаментальне питання, щоб запитати, будь ласка, допоможіть мені, якщо ви знаєте відповідь. те, що періодичні або квазіперіодичні стаціонарний стан ланцюга і те, що PSS аналіз і його різницю між аналізу перехідних процесів (або постійного аналізу?), що використовуються в дизайні схема аналогового? чому стимулом або стимулів PSS аналізу необхідно періодичне або со-періодичних? спасибі заздалегідь!

Будь ласка, допоможіть ...: плакати:

• PSS (Періодичні Steady State) аналіз: Великий аналізу сигналів (AC аналіз невеликий аналіз сигналу). Цей аналіз дозволяє швидко обчислити стійкий відповідь стану ланцюга, який має дуже великий постійної часу, такі як осцилятори. Вона встановлює схем "періодичну точку операційній:" Після PSS аналіз, схема лінеаризовану про періодичні (змінюються в часі) робоча точка з ефектами перетворення частоти включені. Після PSS аналізу, ви можете виконати одну чи кілька з періодичних слабкого сигналу аналізів. Приклад схем, де ви могли б використовувати періодичні слабкого сигналу аналізи включають перетворення виграш в змішувачах, шум у осциляторів, і включив конденсатор фільтра. "Періодичні невеликий аналіз сигналу (пак, пентоксифіліну і т.д.), схожі на звичайні невеликий аналіз сигналів (AC і т.д. ), але на відміну від звичайного невеликого аналізу сигналів ці дослідження розглядають ефекти перетворення частоти. Інші невеликі періодичні аналізи сигнал використання PSS даних для початку. • QPSS (квазі періодичних малий сигнал) аналіз: Великий аналізу сигналу, так само як PSS але кратними частотами (звідси і інтермодуляційних) вступає в силу. Ви повинні вибрати синусоїдальний або імпульсний сигнал, як великі і додаткові сигнали повинні бути синусоїда. Ви можете зв'язати ці дані, щоб знайти подібності або відмінності між PSS, qpss, переходу, оп і змінного аналіз. Будь ласка, прочитайте spectreRF теорії аналізу для отримання додаткової інформації.

Мені сподобався розділ дизайнерів керівництво документ, де написано "Періодичні та квазіперіодичні аналіз може розглядатися як РФ розширення постійного аналізу SPICE це". (Стор. № 14) Так! це було б проста відповідь за те, що PSS і qpss аналізи, дякую!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back