Питання про MOSFET

I

ilikebbs

Guest
Тепер я хочу використовувати N-MOSFET реалізувати дані ізоляції.
G підключено до 3.3V
S підключений до 3.3V шина даних.
D
пов'язаний з 5V шина даних.
Чи схема може працювати?
Я думаю, що вона може працювати.
Ви згодні зі мною?
Останній раз редагувався ilikebbs від 24 грудня 2006 15:11;, всього редагувався 1 раз

Ні. Ворота в N-канальний MOSFET повинні pulled вище джерела, по крайней мере, поріг напруги.

Так для прикладу кажу вашою допомогою логіки рівні MOSFET вам доведеться застосувати близько 8V повністю включити його, якщо джерелом є в даному випадку 3.3V.

3.3V даних на автобусі витягати до 3.3V
на 5V шина даних витягати до 5V
Чи він не може досягти рівня зсув?
З керівництвом 3.3V даних 5V даними, це не проблема.
Але з боку 5V даних 3.3V даними, вона працює?

Не потрібно мати принаймні, мінімальний даних (Vth) плюс маржа для компонента і допуски для виробництва теплової перебудови.У вашому випадку ваш Vgs б тільки близько 1.7V (5V-3.3V = 1.7V) TTL FETS, що я подивився, як правило, на Vth> 2V.У вас також є невелика ДСТС, я не знаю, що потрібний Ідентифікатори це?

Я не бачив вашу заявку на ізоляцію, ти розглядав оптичних isolation.I не розумію, як ваш допомогою MOSFET для ізоляції?Ви можете використовувати її для нинішнього обмеження по контролю за воротами сигналу.Це вимагатиме деяких додаткових компонентів (складний).

Якщо ви повні рішучості керувати Фет ви можете побачити в "doublers" "заряд насоси" та "завантаження".Особисто це звучить скоріше як роботу на опто-перехідник.

схема була використана для I2C рівні зміну.
Одна сторона 3.3V важеля.Інша сторона 5V рівні.
Годинник односпрямованої.Це нормально.
Дані двонаправленого.Хтось сказав мені, що MOSFET використання перерахованих вище, може бути використаний для зміни рівня.
Дані від 3.3V до 5V сторона також Ok.
Але даних від 3.3V до 5V сторона може мати проблеми.Схема добре працює.Я не знаю, чому?

З відправлених посаду ви кажете:

G підключено до 3.3V
S підключений до 3.3V шина даних.Зараз, більш глибоке розуміння того, що робити, якщо ваш ваш перехід від 3.3V до 5V вашого джерела, буде у вашому 3.3V воріт сигналу 3.3V (VG - Vs = Vgs), це буде 3.3Vg-3.3Vs = 0Vgs нахиляє цій роботі (якщо я правильно вас розумінні).

Відправлення схематичному допоможе.

Для S і D,
то все в порядку з S повинна бути більше негативних, ніж D.
Але G повинно бути більш позитивним, ніж S, і дельта має бути порогове напруга, по крайней мере.

nguyennam

Я думаю, у згаданих ckt може не працювати ... незалежно від напруги U appied на S
І D .... G повинно бути не перевищують по atleast 1Vt ніж С..

Давайте повернемося до основних рівнянням:
В сильної інверсії насичення (при цьому N-MOS функціонує як частина цифрових схем)

Id = K / 2 * (Vgs-Vt) ˛.

Якщо Vgs = 0, то ідентифікатор мінімуму по leackage струму.Не добре, не працює.

Див її з іншої точки зору.Якщо ці дві напруги є ідентичними і Vgs = 0, то є не виснажувати регіоні нижче S і тепер інверсії шар на поверхні воріт.В N-моста не wotk оскільки Есть не перевізниками, щоб зробити роботу,
ні канал пройти.

Що ви думаєте зараз?

D.

Ні, вона не буде працювати.Спочатку ви повинні забезпечити "referense" точка на С. Можна використовувати випадають на посилання з землі та з вашою схемою буде працювати в рамках 1V або тим нижче 3.3V, який складає близько 2.3V піку.Власне alittle більше, так як більш низька Vgate джерела напруги, необхідні для нижніх течіях.На жаль, це не допоможе, так як більшість MCU не буде інтерпретувати напруги нижче 2,7 В якості логічного "1".

Я думаю, що джерело підключений до автобусі, що коливання між 0В і 3.3V.У сток підключений до автобусної що гойдалки 0В до 5V.Ворота
пов'язаний з 3.3V.Я вважаю Є МОП з гарантованим
вистр. На Vgs = 3.3V, так що це в основному діє як загальні ворота підсилювача, тільки в цифровому домені.До тих пір, як 5V автобуса pullup імпедансной висока в порівнянні з автобусом 3.3V спадному імпедансной, він повинен працювати.

ilikebbs писав:

Але даних від 3.3V до 5V сторона може мати проблеми.
Схема добре працює.
Я не знаю, чому?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back