Питання про MOSFET-опір необхідності біля воріт терміналу

G

gameelgamal

Guest
Привіт я хочу використовувати MOSFET транзистор, як перемикач для управління двигуном .. Моє питання: Чи повинен я підключити стійкість до воріт MOSFET, чи ні? Наскільки я знаю, MOSFET має ізольованим затвором. Але я бачив багато дизайнів з опором підключена до воріт MOSFET! будь-яких коментарів

Опором затвора використовується, щоб уповільнити комутатора до певної швидкості ді / д або ді / д. Також небажані коливання РФ при перемиканні знижуються. Основному збільшення резистора затвора дає повільніше струму і напруги переходу на виході, менш перенапруження, але збільшилися втрати перемикання. Ворота резистора залежить від розмірів MOSFET розмір, відповідно, GS і GD ємностей. Може бути кілька Ом до декількох 100 Ом.

Резистор послідовно з воротами Mosfet повинні бути встановлені дуже близько до воріт штифт. Він зупиняє Mosfet від коливного на дуже високій частоті, яка може зробити його занадто жарко.

[Цитата = FVM] опором затвора використовується, щоб уповільнити комутатора до певної швидкості ді / д або ді / д. . [/ Цитата] Не могли б ви сказати мені, що ви розумієте під "перемикання швидкості"? Ви маєте на увазі turnning на turnning і вільний час?? Інше питання: коли я повинен змінити швидкість перемикання? Іншими словами, як знати, якщо я повинен підключити резистор або я не повинен?

Якщо ви не підключите резистор послідовно з воротами Mosfet прямо у ворота контактний то вона може коливатися в високої частоти, які можуть привести до її перегріву.

Як вже було сказано раніше, для запобігання перегріву так ви зрозумієте, ви повинні покласти його, як тільки ви бачите дим ... :)

Гаразд .. я буду використовувати MOSFET транзистор IRFZ44 для керування двигуном постійного струму 3А я буду керувати швидкістю двигуна використанням широтно-імпульсної модуляції сигналу (ШІМ) з частотою до 1 кГц повинен я підключити опір чи ні?? Якщо я .. Що таке оптимальне значення резистора? [COLOR = червоний] дані про IRFZ44 [/ колір] http://alpha.octopart.com/International_Rectifier__IRFZ44N.pdf [цитата = Audioguru] резистор послідовно з воротами Mosfet повинні бути встановлені дуже близько до воріт штифт. Він зупиняє Mosfet від коливного на дуже високій частоті, яка може зробити його занадто жарко. [/ Цитата] Не могли б ви пояснити, що ви розумієте під осцилюючих ...

Я klooked в Google на Mosfet резистор воріт. Fairchild мають імпульсний джерело живлення (досить висока частота), і вони кажуть, щоб використовувати 4,7 Ом послідовно з кожної воріт. Вони показують час перемикання уповільнення з воротами резистор 20 Ом. Fairchild говориться, що MOSFET може коливатися з частотою до 100 МГц і перегрітися, якщо він не має резистором воріт. Ваш ШІМ дуже повільні, тому ворота резистор 10 Ом до 68 Ом буде добре.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back