Питання про IIP3 і P1 дб в змішувачі

T

tangqin55

Guest
Ми знаємо IM3 продукції повинна зрости з нахилом 3 для кожного збільшення вхідної потужності, і IIP3 ≈ P1dB 10, але деякі схеми не ведуть себе подібним чином.Оскільки P1dB одну змішувач я розробив близько 6 дБм при частотах 432MHz РФ і 36MHz ПЧ-сигналу, але коли я моделюється IIP3, результат менше 0, і нахил НЕ менше, ніж 3.Спочатку я guassed причина розмах діапазону, але після того, як розширити розмах діапазону, результат не змінюються, тепер я confussed з цим.
Скажіть, будь ласка, які види схем робити, як цей?і можливі причини цього примірника?
Остання редакція tangqin55 по 13 квітня 2007 2:12; редагувалось 1 раз в цілому

це перший змішувач, а не підсилювача, vottera серія не враховують LO сигналу в ....і theoratical наближення математика сама по собі є спрощеною моделлю по відношенню до підсилювача, ви не знаєте, якщо A1 і A2, A3 змінився за рівнем вхідний потужності ....
Нарешті-то ви, може бути, Exame мікшер для яких ismixed, з якою ми гармонійного змішувача просто пропонуємо найсильніші частоти індексу крім f1-F2, щоб ніхто не знає, якщо це ваш carefulless дизайн дозволяють пропонувати свій дизайн даної вихідні сильний, ніж інші Ви думаєте, як огинаючої сигналу P1dB

U дякую за відповідь!Я думаю, що мій дизайн простий.є комплект на малюнку.якщо W / L належне співвідношення, ця зворотній зв'язок може зробити високу лінійність, але після імітації, P1dB ≈ 6dBm, розгублено, IIP3 ≈-9dBm.

Я не можу зрозуміти, чому ніхто не божевільні використання цього роду зворотний зв'язок досі?Я думаю, цей метод краще, ніж використання resisitor виродження.Також я нахиляє IIP3 зрозуміти, чому так мало.

експертів, якщо і знає, може дати в мене якесь пояснення?
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back