Питання про HSPICE

S

surianova

Guest
привіт всім, я помітив, що під hspui версія>, Є два вибори 1. hspice.exe 2.hspice_mt.exe, якщо вибрати варіант 2. multiCPU опцію можна вибрати, хто може сказати мені, що з різними multiCPU = 2 або 3 або більше? заранее спасибо

З MultiCPU опції ви можете керувати своїм HSPICE моделювання на різних робочих станціях в той же час. Це займе менше часу, щоб закінчити їх.

[Цитата = Пантич] З MultiCPU опції ви можете керувати своїм HSPICE моделювання на різних робочих станціях в той же час. Це займе менше часу, щоб закінчити їх. [/Quote] -------------------------------------- --------------------------- привіт Пантич, я дуже зацікавлений в multicpu установки в HSPICE теж. Чи можете ви сказати мені, що: 1.do ми повинні плаваючою ліцензії на multicpu варіант? 2. Як може працювати HSPICE у двох різних процесора? спасибі заздалегідь. З повагою, смарт-

[Цитата = Пантич] З MultiCPU опції ви можете керувати своїм HSPICE моделювання на різних робочих станціях в той же час. Це займе менше часу, щоб закінчити їх. [/Quote] Коли ви говорите, моделювати з використанням різних "процесор" в той же час, чи означає це, використовуючи різні комп'ютери для моделювання одночасно? Якщо так, то ви можете розмістити статтю пояснення про те, як ми це установка? ... Моя компанія використовує 4 плаваюча ліцензія на сервер ~ це усунуло б мій loooonng чекати моделювання для завершення у вихідні дні ... : P

Ага! HSPICE дуже повільно, в деяких випадках, я використовую Eldo зараз! Якщо встановити настройки = Швидко, Вах, так швидко!

HSPICE є дуже точного моделювання для схеми аналогових, якщо ви використовуєте для моделювання змішаних дизайн, це займе більше часу.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back