Питання про CMOS МШУ IC вимірювання

W

wccheng

Guest
Шановні, у мене питання з приводу CMOS МШУ IC вимірювання. Я сподіваюся, що хтось може відповісти мені. Моя ідея полягає в наступному: я зроблю LNA + вихідний буфер і автономні вихідного буфера (це автономна буфера вихід же, як і в поєднанні з LNA). Я буду вимірювати коефіцієнт підсилення потужності і НФ LNA + модуль вихідного буфера в першу чергу. Тоді я буду вимірювати автономний підсилення вихідного буфера влади і NF. Потім я повернувся розраховується для того, щоб отримати автономне живлення МШУ посилення і NF. Чи має ця процедура правильно? На основі цієї процедури, у мене є ще одне питання. Для вихідного буфера LNA +, вхід буфер завантажується вихід МШУ. Якщо я виміряв автономний вихідний буфер, він буде завантажений на 50 Ом (від мережі anaylzer або генератор сигналів). Як я можу розрахувати цей ефект для того, щоб назад розраховується автономний продуктивності LNA? Завдяки wccheng

Я теж така ж проблема. Будь ласка, допоможіть! Дякувати

У рівнянні Friis NF буфера виводу називається опір джерела = 50 Ω, так що вам не потрібно турбуватися про різницю в навантаженні.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back