Питання про щільність струму в макет

G

gaom9

Guest
Привіт,
Я проектування МШУ для широкосмугових використовувати, я зустрів завдання про щільність струму в макетування.
Тока зміщення в цьому МШУ 8mA, з урахуванням щільності струму для 1mA/um, тому метал слід 8um.Але ширина Мос 6um/finger (для зменшення шумів воріт), тому він не може бути з'єднані разом.
Як я можу себе вели?А також, як обробляти шкіру ефект його, будь ласка?
Як хтось сказав мені, метал Максимальна ширина сигналу в схеми РФ становить близько 2um, коли воно більше, ніж 2um, це внески не більше того.Чи є це?

Спасибо!
З повагою!

Є поточні denisty правила для контактів також транзистори, тому пристрій повинен бути достатньо широким, щоб задовольнити струму, що проходить через неї також.Якщо розміри вашого пристрою відповідно, то я не думаю, що метал ширина повинна бути проблемою.
Також ви хочете зробити ширину металевих композицій добре трохи ширше, ніж поточна максимальна щільність правила дозволяють.Я б, принаймні 14 або 15um для 8mA струму.

Чому б вам не використовувати 2 шару металу з Вьяса між ними?Тоді ви можете сказати 8mA / 2 = 4mA => 4um

Спасибі за Вашу відповідь.
Чому б вам не використовувати 2 шару металу з Вьяса між ними?Тоді ви можете сказати 8mA / 2 = 4mA => 4um
Але коли це два шари металу об'єднатися і підключитися до транзистор, точка з'єднання і Vias матиме високу щільність струму.
І чи можуть ці дві металеві бути укладені паралельно, якщо зробити це, велика конденсатора буде відбуватися, і це буде конденсатора ефекту виконанні схеми?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back