Питання про швидкість наростання

W

wjx197733

Guest
Коли я прочитав книгу WriteD Аллена, то є пропозиція в главі 6:

"Звичайно, швидкість наростання не обмежений вихід. А за поточними Sourcing / тонути можливості першого етапу"

Я не знаю чому

Ця заява справедливо тільки для одного етапу amplfier (наприклад, складений-Каскодний підсилювач або телескопічні).За два етапи amplfier, швидкість наростання чи залежати як від вхідного каскаду струм зміщення джерела і вихідного каскаду / тонути поточні можливості.

Я повинен сказати, що я так не думаю.У книзі WriteD Аллен, вирок у главі 6:
"Звичайно, швидкість наростання не обмежений вихід. А за поточними Sourcing / тонути можливості першого етапу"

Будь ласка, увагу слова: "перший етап", тому я думаю, що ВП може мати два етапи.

Передбачається, що вихідний каскад поточний більше (наприклад, клас АВ), і шапка навантаження не дуже велика

Привіт, sunking, могли б ви розповісти мені детальніше?Яке значення слова "Клас AB"?Чому "вихідного каскаду поточний більше (наприклад, клас АВ), і шапка навантаження не дуже велика" може призвести до швидкості наростання бути не обмежений вихід.а по поточних Sourcing / тонути можливість на першому етапі

Компенсуючих конденсаторів часто причиною обмеження.Етап, який підганяє стадії компенсації зазвичай має низький струм.

Я думаю, що книга повинна містити не тільки укладення, а також analysis.Read главу ще раз, Ви зможете знайти відповідь самостійно.

це викликано наслідками Міллер.
equavilent оскільки верхня межа на компенсацію конденсатора становить близько A2 * C1 (хоча А2 залежить від частоти, ми припускаємо, A2>> 1), нинішній перший етап не набагато більше.У більшості підсилювачів I1 / (A2 * C1) <I2/CL, що швидкість наростання це залежить від першого етапу.

wjx197733,

Цитата:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back