Питання про функціональних покриттів

M

mhytr

Guest
Наприклад, 16-бітний множник designed.It неможливо перевірити всі можливі входи і його outputs.Then, коли ми робимо перевірку Як ми можемо сказати це mulitiplier's функція права?

Jest ju? dost?pne nowe, testowe wydanie IObit Smart Defrag - popularnego narz?dzia do defragmentowania danych.

IObit Smart Defrag to ceniona przez u?ytkowników aplikacja przeznaczona do defragmentowania partycji we wszystkich desktopowych systemach Microsoftu pocz?wszy od Windows 2000. W?ród nowo?ci wprowadzonych do wydania 2.0 warto wymieni? ca?kowicie now? architektur?, dzi?ki której proces...

Read more...

Це залежить від вашого дизайну
Наприклад,
для підписали множник
Ви можете спробувати всі класичні condictions, а потім генерувати деякі випадкові матеріали для випробувань
плюс і плюс
негативним і негативним
плюс і негативні
нульовим і плюс
нульовим і негативним
максимальний плюс і максимальний плюс
мінімальний негативний і мінімальні негативні
плюс максимальний і мінімальний негативний (і навпаки)
нулю, а максимальний плюс (і навпаки)
нуль і мінімальні негативні (і навпаки)

Я думаю, ви маєте на увазі кодом охоплення, є багато хороших інструментів для такого прохання.Нещодавно я чув від певного постачальника EDA з Англії є дуже потужними і присвячений на цей домен, але я забув своє ім'я!Може бути, ви шукаєте її пізніше.

mhytr,
100% охоплення funcitonal НЕ означає, що спроби охопити всі можливі вхідні значення, які можуть бути excersied!Замість цього, щоб сказати, що вас охоплює всі senarios, які можуть виникнути в системі.Типовий scerinos для прикладу вже поклав у вищевказані посади, може бути у можете думати більше, отримаєте список переглядається і тоді, коли у знайти більше нічого додати.охопити всі з них і воля ...100% funcitonally виграв!

semiconductorman пише:

mhytr,

100% охоплення funcitonal НЕ означає, що спроби охопити всі можливі вхідні значення, які можуть бути excersied!
Замість цього, щоб сказати, що вас охоплює всі senarios, які можуть виникнути в системі.
Типовий scerinos для прикладу вже поклав у вищевказані посади, може бути у можете думати більше, отримаєте список переглядається і тоді, коли у знайти більше нічого додати.
охопити всі з них і воля ...
100% funcitonally виграв!

100% охоплення функція почуття, коли майже в усіх випадках виявився правильним.Тут навіть ви повинні розглянути найменшого сценарію в залежності від специфікації.Необхідно розібратися, що робити і яку підтвердження від пункту призначення.Загалом розглядають усі можливі випадки, які можуть відбутися в реальному середовищіПривіт

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back