Питання про те, як зробити Осцилятор 1 ГГц, PLS HELP ~ ~

Z

ZengLei

Guest
Здравствуйте, я новачок в області РФ, у мене є проект, щоб осцилятор з частотою 1 ГГц,

і я розробці плану: осцилятор на 315MHz PLL VCO, а потім PLL VCO робить 315MHz до 945MHZ можете це працює?

будь-які інші idears??Завдяки ~~~~~

і що я повинна відзначити в макет друкованої плати,?

СПАСИБО ~~~~~~~~~~~~

до U PCB необхідно знати, як дизайн кожної ланцюга, а потім перейти до макету
Ура VCO діапазоні дуже високих

U Need багато роботи

Khouly

Як щодо кварцовий генератор @ 13 МГц, так що ви можете використовувати дешевий посиланням GSM кристала, то VCO @ 945 МГц і ФАПЧ.Виберіть розділити співвідношенні дати вам права відстанями між каналами.

Відмінна посилання PLL тут

webench.national.com / appinfo / Wireless / pll_designbook.html

і ви можете використовувати Easy компанії National Semiconductor PLL частини селектора на

webench.national.com / appinfo / webench / EasyPLL / easypll.cgi? потоку бездротових = & Step = 1A

Для 900 МГц ВТС, і я був би спокуса поглянути на упаковані VCO модуля для полегшення цього процесу.

Дейв
www.keystoneradio.com

Якщо б я був студентом і хотів отримати максимальну віддачу від проекту, як це, я б зробити:

1) 315 МГц PLL
2) X3 множення частоти, щоб отримати до 945 МГц
3) вихідний фільтр смуговий і підсилювач для очищення до бажаних результатів.

Ви можете просто використовувати 1 Гбіт тип цифрового воріт робити X3, оскільки площа вихідного хвиля буде багатий в 3-й гармонік.Щось на зразок воріт 74LVC1G17DBVR.
Або ж ви могли б внести діода або Фета множення частоти.

Такий проект буде виглядати більше на ваше резюме.Ви б досвід, щоб говорити про використання в ГУН, проектування PLLs, фільтри, підсилювачі та помножувачі частоти.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back