Питання про сенс підсилювача

A

airboss

Guest
Привіт,

У мене є питання про сенс моделювання підсилювача.Я хочу знати, скільки отримати я отримую від мого почуття amplifer.Я зробив аналіз AC дизайн Op раніше, і я застосовував ж, як я з ФП до моїх почуттям amplifer.Іншими словами, я поставив Vcm малий сигнал, VCM-малий сигнал, а потім подивитися на виході.Однак я отримав номер в діапазоні від негативних дБ, що є дуже дрібними.Насправді, пари та вхідні NMOS в нижній частині знаходяться в тріоді регіоні.Хто-небудь може вказати на помилки я зробив?

Nielimitowane LTE to nowa, obowiązująca od 21 pażdziernika 2014 r. do końca marca 2015 r. promocja dla klientów abonamentowych usług mobilnych Orange i nju mobile. W jej ramach możliwe będzie korzystanie – bez limitu danych czy ograniczeń prędkości – z bezpłatnego dostępu do technologii LTE po wykorzystaniu podstawowego pakietu danych. Oprócz tego oferta Orange poszerzyła się o nowe plany taryfowe Orange Free Net.

Read more...

Мені здається, як це компаратора (динамічний) більше, ніж підсилювач.можливо, з hystersis.

які програми будуть це SA може використовуватися?

Загалом, SRAM використовувати цей тип SA

Перевірити DC операційні точки, і ви дізнаєтеся, ваша проблема.
Але ця схема виглядає дуже дивно для підсилювача сенсі SRAM.
Зазвичай має сенс amlifier позитивного зворотного зв'язку на вхід.
Чи можете ви пояснити, де розрядні точках ліній зв'язку.
Інше питання, чому ви повинні знати, посилення?І отримати його за допомогою моделювання AC?
Що ви будете робити з цим посилення?Для цього треба поставити ланцюга в потрібну точку постійного струму.Але з позитивного зворотного зв'язку це буде не так просто.
Найбільш важливі параметри підсилювача компенсуються і швидкість.

Для мене це виглядає як рішення Circuit (Позитивний ФБ), який був широко використовується у високій швидкості компаратора.

Зазвичай SA представить перехресного поєднання навантаження для збільшення коефіцієнта посилення

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back