Питання про рух контролю ЧПУ.

A

avr_micro

Guest
Hello.I приступили до вивчення про ЧПУ, і я деякі questions.please мені допомогти.
1-які мотори ми повинні використовувати в ЧПК (для поступающих в кожному напрямку, такі як X, Y, Z).
2, якщо ми використовуємо крокової двигуна і, якщо ми хочемо перейти від (X = 2
І Y = 2) (х = 10
І Y = 5), як ми можемо зробити цю роботу, тому що різниця х 8 кроком і різницю Y 3 крок, хоча ми знаємо divition цього два значення не натуральне число (2,666666). Як може крокової # 1 раунд 2.666666 крок (хоча ми знаємо, а може крокової Раунд 1 або 2, або ... не 2,66666 крок) .
3-Якщо ми хочемо використовувати двигуна замість крокової двигуна, як ми можемо розірвати його в подходящее час негайно.
4-Як ми можемо отримати зворотній
зв'язок з двигунами (в приклад, коли ми будемо передавати команди для двигуна (таких як крокових двигунами або інші), як ми можемо дізнатися про її раундів 1step).
Врешті-решт, якщо хто-небудь має гарну PDF про моторного управління і систем ЧПУ, будь ласка, завантажте його.
вибачте мене за мої погані англійська.

Одна проблема зворотного
зв'язку з підходом є нелінійність і гістерезис,
що беруть участь в механічної частини.Навіть дуже невелика кількість з них викличе проблеми стабільності у системі управління.

У крокових двигуном підхід можна снастей вниз диска таким чином, щоб збільшення руху менше, ніж специфікація на шорсткість поверхні.Також є можливість microstepping моторів для тонких резолюції.

А КЧПУ використанні серво моторами

1-Як я можу контролювати серво motor.if вас є які-небудь схеми, надішліть.
2-скільки resulation я можу отримати від серво двигун?
3-чи ви який-небудь повний проект з ЧПК (в
тому числі з серво двигуна)?

Ви знайомі з кодери та швидкості??

Кодери дати вам контролювати стан двигуна осі, таким чином, ви зможете дізнатися, скільки осі мають свою чергу, і ви можете контролювати положення осі двигуна, якщо підрахувати, скільки в свою чергу, потрібно ....з контролю швидкості, як ви контролюєте PWM швидкість двигуна ось,
об'єднавши цих двох способів, зворотнього
зв'язку від кодіровщіка і контролю за швидкістю з PWM ви можете отримати дуже хороший контроль над двигуном, з гарною pressicion який залежить від pressicion з кодери ви використовуєте.

Я думаю, що в ЧПУ
І роботів, для визначення позиції ARM / Підтримка, ми можемо використовувати Resolvers.
Resolvers мають низьку вартість, дуже добрі економічні та точність.

Спасибо.

Якщо ви хочете внести деякі невеликі машини з ЧПК можна використовувати крокової двигуна, але тільки двухполярной beacause цей двигун мають більш високий крутний момент.Ви повинні додати приріст кодіровщік для повороту пристрої becase це єдиний спосіб визнати помилку в русі.
За допомогою крокової двигуна більш рубільних спосіб побудови CNC машина, однак тільки з низьким навантаженням і малої маси машини.Ви можете використовувати коробки передач для розділення кроків.У цьому випадку ви одержите більший крутний момент, але ви incrise Макс.Швидкість роботи.Будь ласка, specifide яка КЧПУ ви дійсно хочете побудувати, і чим я можу допомогти вам з деякої іншої інформації.
У мене є кілька проектів в моєму офісі, і якщо у вас є питання або ідеї,
будь ласка, напишіть мені на мою пошту
babara (AT) net.hr

avr_micro писав:

1-Як я можу контролювати серво motor.if вас є які-небудь схеми, надішліть.

2-скільки resulation я можу отримати від серво двигун?

3-чи ви який-небудь повний проект з ЧПК (в тому числі з серво двигуна)?

uhrm ..Ви exacully звуку, як я майже рік тому.Я дізнався, що Ви можете придбати недорогий контролер картки (3 осі = ~ 140 $ за xylotex борт) і зробити з ним ..Потім отримати / купити програмне забезпечення, яке буде працювати з нею OOB.

Це найлегший шлях (будь-який, можливо, найдешевших) ..Якщо цей проект просто для задоволення, ви можете придбати Кроковий двигун контролер чіпи від jameco або інших сайтів, то вам доведеться гачком них до UC керувати ним ..

Деякі однополярен Motors може рухатися вперед /
назад (в залежності від того, скільки вони проводів).

Ви можете підписатися на xylotex
в групу на Yahoo і задати своє питання ...вони дуже швидко.

Надія, що дозволяє в деяких

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back