B
Braski
Guest
Привіт усім! У мене є основне сумнів сигма-дельта фільтр проріджування цифровий. Давайте припустимо, що у нас є простий 1-го порядку модулятора, з Ларн, скажімо 512. Ми будемо мати нашу рядок з 0 і 1 у вихідний на FCK = 2 * FB * OSR де ФБ смуги вхідного сигналу. Якщо ми використовуємо просту Синк фільтр, який налічує 1 в в 1 / (FCK / N) періоду, де N зазвичай одно Ларн, виникає проблема для мене: Дозвольте мені припустити, що FCK = 32 кГц. Це дає сигнал смугою близько 31 Гц Ларн. Якщо я "вважати" 1 в 1 / (FCK / N) періоду з лічильником з дозволу (Синк фільтр), і я хочу, щоб, наприклад, 16 біт, я потрібен 16 біт синхронних лічильників з паралельним виходом, , який повинен розраховувати на 1 над 2 ^ 16 біт! Це призводить до вихідний частотою близько 0,5 Гц (1 / (FCK / 2 ^ 16))! Якщо я використовую замість того, щоб лічильник, який decimates по N = Ларн, здається, тільки для отримання дозволу бита, де до визначається N = 2 ^ к = Ларн, з = 9 (9 біт суперечить знищити з ліквідації аварійних розливів нафти ). Де помилка?? Це здається дуже дивним. Але ця річ мене бентежить. Може бути, це питання Синк-фільтра? Може бути, з іншими видами фільтрів проріджування я досягти високою швидкістю передачі даних з тим же даунсамплінг?