Питання про мікшера архітектури

R

Ruritania

Guest
Привіт, що додається рис є спрощена архітектура змішувача Я один раз бачив. Я задаюся питанням про функції конденсатора CIF, і величини цих РЦ, тобто, RB1, RB2, Cin і CG1. Хто-небудь коли-небудь бачив ту ж роботу? Дякуємо. Рурі

Змішувач має один вхід РФ кінця, у той час tranconductors струму диференціальної, так це загальній камері Гілберт з одним входом кінця. Ймовірно, вихідний конденсатор використовується для фільтрації ВЧ + LO, або у всякому разі, це проста низьких частот, часто використовується в змішувач виходів. Звичайно, точні значення не можуть бути передбачені, але, залежно від частоти: вхідний компоненти блоку DC серійний ковпачок (великого значення, це опір дуже малий в порівнянні з РФ intrinsec імпеданс), резистори використовуються для блокування сигналу для зсуву (як правило, кілька кОм) і шунтуючих кепку на інший вхід використовується, щоб "виправити" базу, так що велике значення також. Я сподіваюся, що це може допомогти. Mazz Ой, ой, я бачив, що, якщо висновок один кінець, тому я не впевнений, що більше ... Напевно, якщо вихід один Зрештою, це досить великий, щоб шунт RF + LO і бог з ним RF-LO, до речі, які РФ і LO частоти? Вибачте Mazz

Функції компонентів: - CG1 змінного струму на землю однієї з підстав (або ворота, якщо CMOS) для однополярних вхідних - RB для зміщення-Повинен бути великий для РФ сигнал блокування - CIF забезпечує простий ФНЧ фільтрації. Значень залежить від Р.Л. і відмінність між РФ / LO і IF. Бажаю удачі. :)

CIF призначений для фільтрації високих частот compenent. Якщо змішувач понижуючий перетворювач, CIF відфільтрувати RF + ЛО, РФ і LO для нормальної клітини, але Гілберт, він не може відфільтрувати 2 * LO, тому що це спільний сигнал режимі. Інший pupose на CIF, так само, як Mazz сказав. Якщо ми не додаємо такі кришки між вихідними вузлами і просто відповідати тільки один вихідний шлях до наступного етапу, втрати потужності цієї продукції мережі повинно бути 3 дБ вище, ніж при використанні ідеального порівняння. з одним трансформатором кінця, тому що половина потужності сигналу викинути. Таким чином, ми додамо цю шапку використати частину формально відмовитися від потужності сигналу до нижче 3 дБ втрат. Один нагадують приклад доступний в Разаві в "RF мікроелектроніки", fig.6.21.

Спасибі всім за відповіді. Так, я згоден з Вами, що CIF використовується, щоб відфільтрувати небажані сигнали. Але як? і як отримати передавальну функцію (рівняння)? Як виконати деякі імітаційні на ньому? RGS. Рурі

[Цитата = Рурітаніі] Спасибі всім за відповіді. Так, я згоден з Вами, що CIF використовується, щоб відфільтрувати небажані сигнали. Але як? і як отримати передавальну функцію (рівняння)? Як виконати деякі імітаційні на ньому? RGS. Рурі [/ цитата] - Як: НЧ. Уявіть собі паралелі R і С в змінну землю. - Передача функції: Приблизно R_out | | 2CIF - Моделювання з урахуванням і без CIF і спостерігати РФ і LO рівня сигналу на виході:)

Привіт, дякую за Donj. Тим не менше, я не згоден з dsjomo, одна з рис 6,21 в "RF мікроелектроніки" повністю відрізняється від цієї. Оскільки колишня структура використовується як поточного комбайнера, а структура в цьому випадку використовується, щоб приховати частину ВЧ сигналів. Інше питання: При використанні ADS для моделювання Н. Ф. цього виду змішувача в двох напрямках (див. рис () і рис (В)), досягнуті цифри розходяться в думках щодо шуму 20 дБ. Чому? І, оскільки вихід цього змішувача виконаний у вигляді одного складу, який одним з simultion більш розумно? Кращий RGS. Рурі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back