Питання про джерела живлення

L

Lucifre

Guest
Є дві формули, що моя книга дає для розрахунку максимального струму і середній струм через діод випрямляча повної хвилі. Мені було цікаво те, що ті, представлені як на даних аркуша діода. формули: я Dmax = IL (1 + 3,14 × √ Vp / 2 × Vr) я ср = IL (1 + 2 × 3,14 × √ Vp / 2 × Vr) Vr є пульсація пікова напруга до піку IL є навантаженням поточний Ур пік вихідна напруга живлення значень, які я отримую, коли я обчислити я пр. не збігаються все, що представлені на таблицях діодів і я знаю, що цей діод може бути використаний. Я також бачу аналогічних поточним значенням, коли я імітувати випрямляча в спецій р і подивіться на поточний збирається через діод. Існує одна велика кидок струму, який схожий за вартістю розрахункове значення я не більше, і менше шипів, які схожі на цінність для тих розрахункових я Пр. Інше питання, що в мене є близько регулятори напруги, якщо у вас є ланцюга напруги регулятора і навантаження на її висновок не змінюється, напруга холостого ходу регулятор привертає той же струм, незалежно від вхідної напруги донести це вхід, чи не так? як ви можете імітувати навантаження, яка малює же струм незалежно від напруги, що подається через це вхід в спецій р? я використовую р спецій студентську версію

Я не отримую на ваше запитання. Ви можете завантажити технічний опис і специфікацію діод alongwith сторінках вашої книги, ви маєте на увазі. Ви можете змоделювати навантаження в Схема інструменти ORCAD.

Забудьте питання про діоди поки ... Розглянемо трансформатор, випрямляч повної хвилі, конденсатор і LM317 підключена до конденсатора. про навантаження ... я радий, що я можу зробити це .... АЛЕ ЯК? Наприклад у вас є LM317 (шукайте специфікації в Інтернеті) налаштувати для роботи з регульованою потужністю 4 V і ваша навантаження 10 Ом. Можна сказати, що навантаження малюнок 0,4 підсилювачів і всієї схеми регулювання малюнок 0,4 підсилювачі + струми, які працюють на зовнішніх резисторів в схемі регулювання (скажемо, що воно становить 7,5 В при пульсації напруги 1 В від піку до піку) . Тепер напруга доставлені ланцюзі напруги регулювання не є гладкою напруги постійного струму, оскільки він має деякі пульсації напруги, але струм, напруга холостого ходу регулювання залежить від того, вхідна напруга 8 В або 7В. ORCAD у версії студент Pspice не має елемент, званий лм 317 так що я повинен моделі з тим, що існує ... але що?.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back