Питання про годинник USB2.0 PHY в

S

showtime

Guest
які годинами працює в цифровій частини (наприклад, біт матеріал, NRZI кодування)? 480M або 60/30M? 8O

Ви можете знайти "USB System Architecture (USB2-0) PDF". Тут hxxp: / / www.mcu.cz/atm/index.php?&direction=0&order=&directory=eBook Може бути, ви можете знайти деяку інформацію в цій книзі.

Ви можете спробувати деякі з цих ресурсів, а також USB.

USB2 PHY буде конвертувати 480M -> 30/60M годин (UTMI), але в PHY блокувати деякі логіки у високій швидкості, як і data_receiver ==> 480M (макет уважно і в людини), а деякі блок перетворення 480M -> паралельним 60М. .. Потім перейти UTMI блок

де я можу знайти код RTL USB 2.0 PHY це?

PHY аналоговий, тільки UTMI (в PHY) логіка, і ви не можете його знайти .. USB2 дизайн дуже дорого .... і це версії HOT продукту ви не можете отримати будь-яку USB2 PHY замикання або RTL коду ... як я знаю, NEC продала USB хост коштувати $ 300 000 (долари США) дуже й дуже дороге .. інші компанії PHY IP дешево, але, як правило, багато BUG ..

Привіт, Чи може хтось забезпечує моделі USB 2.0 кабель для дизайну PHY? Заздалегідь дякую:) sunjimmy

де я можу знайти який-небудь ресурс про права дитини паралельної реалізації? Дякуємо advancd !!^_^

[Цитата = Showtime], який годинами працює в цифровій частини (наприклад, біт матеріал, NRZI кодування)? 480M або 60/30M? 8O [/ цитата] всі CLK використовуються для різних блоків.

USB2 PHY, може бути, є й інші топології .. для нашого дизайну є використання UTMI інтерфейс для логіки .. У PHY внутрішньої логіки (відновлення даних використовувати 480M) поза цією PHY є UTMI

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back