Питання про волновода

G

Guest

Guest
Шановні все,

Чи може хто-небудь пояснити про diference betwen циліндр волновода і прямокутного волновода, коли обидва вони виконані або імітіруемой.Я маю на увазі ту перевагу, а недолік.

Спасибо заранее

Одним з них є круговий, а інший прямокутний.Ймовірно, найбільша різниця в тому, що циркуляр керівництво буде підтримувати більш широкий діапазон способів розповсюдження, а в прямокутної керівництво поляризації знаходиться в одній площині, навіть протягом тривалого працює.

Я вважаю, що цей циркуляр волновода має набагато менше втрат, в потрібному режимі, ніж прямокутний волновод.Назад до Землі охолоджується,
то буде використаний для телефонних станцій навколо, і всі вони використовували циркуляр волноводних отримати від рівня землі до ріг антені у верхній частині вежі.

Якщо ви не дбаєте про втрату, більшість буде використовувати прямокутного волновода, оскільки простіше розпочати с.

Однак Є декілька цікавих властивостей кругового волновода, іноді використовується й донині.Багато комерційні супутникові ресивери використовувати антену, канал кругового волновода с в режимі перетворювача що може поділяти на дві різні отримав поляризації.Таким чином, ви можете перемикатися між двома різними супутникові канали з такою ж антеною.

Ось картинка, в одній антени SMA, крім двох виходів.

http://en.wikipedia.org/wiki/Low-noise_block_converter

А прямокутні або круглі, як вони постраждали під час падіння їх на свою ногу.

Я бачив циркуляр гіди характеризується і з меншою втратою а.При втраті порівнянні звертають увагу на розміри волноводних а.Існує не безкоштовний обід.

Southworth є хорошим волноводних посилання і це забавно вивести дійсно старих технічних повноважень.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back