Питання про вибір мережі в каденцію майстерність

S

shrbht

Guest
Виберіть, наприклад, як вибрати мереж, які наприклад підключитися? Я використовую [колір = зелений] = data_inst автомобіля (geGetSelSet (резюме)) [/ колір] отримати екземпляр. використовувати [колір коричневий =] data_inst ~> мережі [/ колір] отримати чистий

Поки не ясно ... Який ваш питання?

Я не дуже чітко уявляти собі майстерність код. Але в virtuso ICFB і будемо з цією опцією. Таким чином, ви можете перевірити за цим. Що потрібно зробити, це, Просто зайдіть на ICFB і в опціях CIW, перейдіть на зміну фільтрів і дозволить командам показати вхід. Потім перейдіть у вікні макета і робити MarkNet. Ваша майстерність функція буде відображатися у вікні CIW. Будь ласка, поправте мене якщо я помиляюся, десь. Дякуємо. Варма.

Дякую u. Я хочу написати скрипт в каденцію майстерність language.I хочете вибрати, наприклад, у віртуозних схем, а потім натисніть клавішу, таких як "Alt + J", то мережі, які з'єднують інстанції також вибраний.

Я не впевнений, в чому проблема? У схемі ви можете легко зонд мережі (F5), яка буде виділити його. У макет можна використовувати conectivity> маркою мережі або якщо ваш використовують х зонд схему / макет. Існує і третій варіант, який використовує Дракули інтерактивний інструмент, який ви можете зонда мереж с.

[Код] Еогеасп (нетто data_inst ~> instTerms ~> Чистий Еогеасп (рис чиста ~> інжир geSelectObjectNoFilter (рис.)) [/ код]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back