Питання про ОУ гітари тюнером

D

dennis86

Guest
Привіт всім, я новачок.У мене кілька питань, хочу запитати про цю гітару тюнером.

Сайт гітарі тюнера: http://www.circuitcellar.com/library/designforum/features/MP-9901020/index.asp

Вхідний сигнал проходить через операційний підсилювач (U2A), який посилює її 800 разів.Підсилювача Rail-на-Rail National Semiconductor LMC6462 або еквівалент.Вона являє собою "нульову" близько 133 Гц у своїй діаграмі Боде, щоб підкреслити гармонійних складових рядків.Вихідний підсилювач безпосередньо пов'язаний із входом тригера Шмітта (U2B), що справжній гістерезис вікно з центром у ˝ VDD з 1% потужності шириною напруги живлення.

1) Що це в 800 разів вхідні і що це означає залізничного залізничного?
2) чому він представить "нуль", розташовану приблизно 133 Гц у своїй діаграмі Боде?Що таке параметри гармонік?
3) Які U2B використовує тригер Шмітта?Що таке засіб гистерезиса вікна?

кожен може відповісти на моє запитання чи може розповісти мені більше інформації про цю гітарі
тюнер?І. новачок тут.їм цікаво дізнатися, як побудувати гітару тюнером.надія будь-яка людина може мені допомогти.Велике спасибі:)

Привіт,
1.800 раз представляє посилення напруги підсилювача.
2.Залізничні залізничного означає, що піки сигналу може гойднуться в повному діапазоні харчування.Тобто, за одну operaton харчування, сигнал про-ве сторона може досягати до рівня землі і на позитивних сторонах до постачання значення.
3.Нуль на 133 Гц, що засоби посилення підсилювача збільшується на цій частоті року, proprtional на частоту сигналу.Вона буде зупинити зростання протягом приблизно 10 рази частоти.
4.Many інструмент сигнали як у гітари багатою гармоніками, тобто вони виробляють складні сигнали відрізняються від чистого синуса / косінуса хвилі.Такі сигнали будуть представлені як сума основного синусоїда з частотою називається основній частоті та інші sinewaves з частотами, кратними основній частоті.Ці додаткові sinewaves називають гармоніками., Але їх амплітуда буде невеликим порівняно з основним.Симетрично до accenuate цих гармонік і дати краще задоволення від прослуховування підсилювача дає підвищений посилення на частоті гармонік.
5.Результати одного підсилювачів поставка буде зміщена на поставку / 2 пункт дозволяє симетричних розмахуючи сигналів.Симетрично до того, щоб шум не впливає на виході при відсутності сигналу, гістерезис 1% постачань забезпечується в підсилювачі.Це означає гістерезис в 100mV якщо підсилювач живлення 10В.Виходів в підсилювача не зміниться, якщо сигнал досить сильна, щоб зробити висновок exeed за цією межею.
Привіт,
Laktronics

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back