Питання про КСР

A

airace

Guest
Привіт всім .... Я розробки КСР для додатків WLAN ...
Я не можу зрозуміти одну річ про DACs .... швидкість qouted як MSPS ..., а також годинник для КСР визначається як Fclk даних-листи ..
.. Яка називається частотою дискретизації

Питання: Яка
зв'язок між Fclk
І MSPS ... Я бачив ще один термін: частота оновлення .... може будь-якої душі пролити світло на цю ....

Я плутати, як до того, що це те, що ... Крім того, частота для КСР не має сенсу (вона)

привіт,

З того, що я знаю, вони повинні comform один до одного.1MSPS відповідає 1MHz від Fclk.Крім того, це оновлення курсів.КСР я використовував з AD.

привет

Пробоотборная частота вказує, наскільки швидко висновок КСР оновлень.Зазвичай КСР годинник частота збігається з частотою дискретизації, оскільки більшість DACs скористатися тільки один такт за кожен перехід.Якщо перехід здійснюється у двох тактів в деяких ЦАП (наприклад, 16-бітний ЦАП з 8-бітний введення даних, автобус), то Fclk має бути у два рази.

, Що знімає деякі тумані ... спасибо ..... але є ще одна річ
... Специфікації для SFDR для конкретного ЦАП Я ищу говориться в

SFDR, 400 MSPS, Fout = 100 МГц ........ Так ось, якщо частота оновлення такий же, як MSPS, як Fclk = частота ....... Що Fout ...

Саме ці так багато термінів, які мене плутати, в першу чергу ..

Thx

Fout, на мій погляд, частота перетвориться в сигнал.Згідно теорема Nyquist,
то частота повинна бути щонайменше в два рази перевищує частоту сигналу.Так виникає різниця між частотою дискретизації Fclk і Fout.

SFDR = частот швидкість передачі даних.

Агов SFDR є Хибні динамічний діапазон частот ... це не те, що у HAV вказав ...

THX

SFDR = Хибні шуму Безкоштовні Динамічний діапазон

SFDR = Хибні Безкоштовно динамічним діапазоном (наприклад, динамічним діапазоном також бухгалтерського обліку на помилковий сигнал)

Fout = 100МГц Я думаю, вказує на те, що вище за показник вимірюється у вибірку сигналу на цій частоті.У БЩІЕ SFDR змін для різних швидкостей відбору.

Натан

Так SFDR залежить від частоти .... це в основному співвідношення потужності сигналу для вищої гармоніки за рахунок отражений від / вище Nyquist смуга
і що тому я закликав 'F' - частота, але й в літературі ..... те, що Хьюз і Натан відзначають, знайдений / виправити ......

SFDR часто вказані для прямої цифрового синтез.

Ви генерувати синус-сигналу з КСР на вибіркової ставка вище, ніж ви генерувати сигнал.
Таким чином, генерований синус-сигналу, наприклад 10MHz.Отже, ваша вибірка курсу можна скажімо 100MSPS (> 2 * 10MHz: Nyquist)
SFDR є влади різниця між 10MHz сигнал і максимально стимулювати.Це може бути, наприклад, ваш псевдонім шпора на 100МГц.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back