Питання по звинуваченню в насос PLL дизайн.

G

g94426

Guest
Чи хтось може сказати мені, як дизайн схем накачування заряду перед цикл фільтра PLL? Чи мікросхем для цієї мети? і як вибрати відповідний IC? Я тільки почала вчитися дизайну PLL і вдячний за будь-яку допомогу. Завдяки першим!

шукати Google, багато видів підкачки заряду.

Я думаю також, що існує повна PLL на чіпі спробуйте пошукати в національній або так ..

R U проектуванні інтегрованої або дискретної PLL?

Просто потрібно дискретних насос тільки ...? Є багато дискретних мікросхем PLL але дискретних насос здається рідко.

Привіт я послав вам документ про заряджених ФАПЧ насоса. це не точну відповідь на ваше запитання, але я сподіваюся, що це буде корисно для вас.

я як раз призначений PLL для мого проекту. Я пішов за дизайн Shenggao Лі, високопродуктивний ГГц RF КМОП ИС для комплексної фазового автопідстроювання Loops, дисертації Університеті штату Огайо, 2000 намагаються використовувати в тому навантаження Бібліотека отримати дисертації.

[Цитата = karthik167] я як раз призначений PLL для мого проекту. Я пішов за дизайн Shenggao Лі, високопродуктивний ГГц RF КМОП ИС для комплексної фазового автопідстроювання Loops, дисертації Університеті штату Огайо, 2000 намагаються використовувати в тому навантаження Бібліотека отримати дисертації. [/ Цитата] може у PLZ завантажити цю тезу на дошка .. спасибі

PLL заряд конструкція насоса третє використання системи MATLAB tsimulink

Я розробив частоти CMOS PLL синтезатор. Для підкачки заряду важливо враховувати мертві зони і перерозподілу навантаження, якщо ви хочете мати кращий відповідь фазового шуму.

Ви можете вчитися з класичного підручника: RF мікроелектроніки. є основна теорія про підкачки заряду і PLL.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back