Питання по АЦП

C

currentmirror2000

Guest
Привіт всім, хто-то може сказати мені, що це саме багатоканальний АЦП?просто поставити кілька АЦП в один чіп?те що складні точки здачі багатоканальний АЦП в один чіп?

Я просто шукав в Інтернеті і знайшли Т.І. має максимальний 19-каналу і один Analog Devices має максимальний 16-канальний.Я намагаюся з'ясувати можливість створення декількох каналів, чи можливо це?і чи є комерційні компанії, що виробляє такі речі чи краще, ніж ТИ і Analog Devices?

заранее спасибо!

Ви повинні мати на увазі, що в більшості випадків багатоканальний A / D конвертер, по суті єдиний канал з мультиплексуванням входів так перетворення часу по всіх каналах будуть множення одного каналу, і ви можете зробити один канал одночасно.

Так, більшість з багатоканального АЦП складається з 1 АЦП, 1 Sample / Hold (якщо такі є) і один мультиплексор.
Але існують реальні АЦП багатоканальний, наприклад, ADS7861 від Texas Instruments, яка у два АЦП, кожна з яких має власні Sample / Hold і 2x1 мультиплексора.Так що ви можете simulteneously зразок 2 каналів, наприклад, V (напруга) і I (струм), а потім помножити два коди в мікроконтроллер або комп'ютер і отримати реальний момент влади.
Існує аналогічний чіп Analog Devices, щоб (я не пам'ятаю тип).

Варужан

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back