Питання посилення CMFB підсилювачі

D

discover_AMS

Guest
Привіт всім, я працюю над LVDS TX в 130-нм технологія для передачі 250 МГц годинник (схема додається) у мене є питання щодо посилення в підсилювачах CMFB За Загальний режим і диференційний режим розмах вихідної Специфікація я вирішив транзистор розміром вихідної комутації мережі Зараз MN2 розмір виходить на дуже високий і MN2 Cgs = 992.2920f і ДЦП = 91.2043f Для MN2 ворота витоку ємність близька до ХГД + Ст = Ст = припустимо, я беру 3pf Загальна ємність побачити на воротах джерело MN2 є См / (1-Av ) + Cgs що майже дорівнює Cgs Тому струм зміщення повинно бути прийнято Cgs та швидкість наростання CMFB ЦКТ I = Cgs * DV / DT скільки швидкість наростання вихідної напруги, я можу взяти 4 ця CMFB ЦКТ? Єдине, Я м спостереження тут, що якщо я використав нижче струм зміщення ЦКТ CMFB тому дуже менше 2 диски з величезною раковини MN2 поточний CMFB транзисторів розміри і великий?? Будь ласка, допоможіть мені. Завдяки стосується і Суніл

яка ваша значення р і ф і сл?

ну, можна припустити, ср бути bondpad ємності (щось середнє між 1pF та 5 пФ повинно бути в порядку - 5 пФ є alrady досить etreme - думати про опором 1/2 * пі * е * ф на близько 100 МГц - це конкурує ніж вже досить чітко з закінченням) в будь-якому випадку р є індуктивність через т.д. bondwire - навколо деяких нГн (5) ...? CL є навантаженням capcitance - normaly Передбачається також, що в кілька пФ-спектр ... Тільки реальна модель упаковки і RC-екстракція з розташування дасть вам більш глибоке ... якщо у вас є пакет модель, ніж ви могли б також отримати уявлення як зв'язку між adjescent індуктивності лінії можуть вплинути на вихідних контактів - а потім думає, отримують далеко вперед ;)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back