Питання з аналоговим кільця влади

S

stormwolf

Guest
коли чіпа блоку аналогового і цифрового блоку, потрібно два кільця влади, по одному для аналогових та інших цифрових. Лі два силові кільце необхідно щит? І аналоговий блок маленький, аналоговий перстень влади тільки за аналоговий блок? кожен аналоговий блок повинен необхідності охороняти ринг? спасибі!

Привіт stormwolf, Normaly, Маркос (аналоговий) є влада кільця навколо них.

аналогові потужності кільце нехай ядро (цифровий) вільний від шуму від аналогової частини.

У мене бачити деякі навчальний курс, і я бачу, що в цих навчальних, аналогові влада підключатися до цифрової влада, і я плутають, що всі книги сказав, що аналогові влади повинні уникати з'єднання з цифровим влада, щоб уникнути шуму. Хіба я повинен додати аналоговий кільце влади навколо ядра?

Привіт, він є загальним для аналогових ІС мати охоронними кільцями всередині нього. Охоронне кільце захисту аналогових ІС з цифрових nosie. Важливо також, якщо аналоговий IP працює на іншому напрузі. Охоронне кільце складається з дифузії, ну і металу (зазвичай металу 1). Для суміші розкладка сигнал, що немає необхідності запускати потужності (метал) кільце навколо аналогових ІС. Це можна зробити, якщо вам потрібно для подачі живлення на IP, а не для ізоляції. Тим не менш, це добре, щоб зберегти розрив між між аналоговими і IP-цифрового макету. Зазначимо, що це не завжди необхідно, як і дизайн IP, можливо, широке кільце охорони навколо нього, і, таким чином Digtal макет не може підібратися до аналогової ланцюга. Існує також занепокоєння кільця майданчик влади (це майданчик влади, які управляють цифровим виходом, а також для захисту від статичної електрики). Це звичайна практика, щоб розірвати кільце майданчик владу між цифровим і аналоговим домену. Зламайте його фізично або з діодним вимикача осередки. Очевидно, що влада повинна бути підключена в кінці кінців. Зазвичай це робиться на друкованій платі. Далі зв'язку з цим, тим краще влада ізоляції. Таким чином, Є чимало типу "кільце влади", ми говоримо. Вони різні, і не слід змішувати в дискусії. З повагою, Eng Han www.eda-utilities.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back