Питання до правої частини рівняння Максвелла

S

sundaram

Guest
У правій частині рівнянь Максвелла, у нас є змінні, такі як D і B. Для мінімізації кількості змінних, ми використовуємо як складова рівняння, D = εE і B = мкГн. чому не у нас напряму писати Е і Н, там, в рівняння Максвелла, а не окремо вказавши їх у цих установчих рівнянь ...? люб'язно відповісти мені ..

У лінійних матеріалів, щільності поляризації (в кулонах на квадратний метр) і намагніченості щільності (в амперах на метр) мають вигляд: і і поля, пов'язані з і по: де, як ХЕ є електрична сприйнятливість матеріалу, є χm магнітна сприйнятливість матеріалу, електрична проникність матеріалу, а μ-магнітна проникність матеріалу (Це дійсно може бути розширений для обробки нелінійних матеріалів, а, зробивши ε і μ залежать від напруженості поля [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 2 хвилини: [/ колір] [/ розмір] http://en.wikipedia.org/wiki/Maxwell% 27s_equations також перевірити його

але я думаю, у ве не написано рівнянь там, у відповідь ... может у PLS дати їм ...?

[Цитата = Сундар] У правій частині рівнянь Максвелла, у нас є змінні, такі як D і B. Для мінімізації кількості змінних, ми використовуємо як складова рівняння, D = εE і B = мкГн. чому не у нас напряму писати Е і Н, там, в рівняння Максвелла, а не окремо вказавши їх у цих установчих рівнянь ...? люб'язно відповісти мені .. [/ цитата] Ну оригінальної причини, що ми не знаємо, що середній ми працюємо в! Наприклад, давайте один з рівняння Максвелла: Дель X (H) = (Dow (D) / Dow (т)) + J, де J представляють струми, такі як джерело струму, дрейфом curret і т.д., які додають для послідовності! Тепер, якщо у хочу, щоб замінити D на εE, то Доу (D) / Dow (T) = ε * (вниз (E) / вниз (т)) + E * Доу (ε) / Dow (т). Ми пишемо так, тому що, ми не можемо припустити ε залишається незмінним з часом .. Тобто, хвиля в одного середовища в один час можуть потрапити в інше середовище в інший час .. Тому ми не повинні писати прямо так! Надія відповідь Wil бути задовольняють для вас .. Якщо ні, то не питайте мене більше ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back