Питання до досвідчених інженерам про промисловість

D

digitaldesigner

Guest
Привіт усім, я майстер студентів у галузі комп'ютерних engineering.I Шукаю стажування в ці дні. Тому що, щоб бути в комп'ютерній галузі інженерних, у мене є навички програмування комп'ютерної та цифрової дизайн системи. Я не відмінно з обох сторін, а також я не маю ніякого досвіду індустрії. Отже, моє питання полягає в досвідчених людей на цьому форумі. Щоб бути прийнятим в якості дизайну обладнання або перевірки техніки, якої кваліфікації, мають вирішальне значення? У мене є хороші C / C + +, складання та Linux навички програмування на стороні, і на апаратній боку у мене є логіка дизайн, комп'ютерна архітектура, Verilog знання в хорошому рівні. Я звичайно з використанням Xilinx і ModelSim в моїх проектах. Коли я шукаю стажування позиції для апаратного забезпечення більшість з них вимагають НВІС, tarnsistor рівні друкованих плат .... і т.д. навички, які я не маю. І в ці дні є майже нульовою позиції інтернатури, і в основному 5 + досвід, необхідні для регулярних позиції. Отже, які ваші рекомендації для початківців апаратного забезпечення / перевірки інженером? Відсутність на рівні транзисторів і друкованих плат знання величезний розрив?

зробив я відкрити тему, щоб не туди на форумі?

У наш дизайнер програмного забезпечення поділу, PCB дизайнера і аналогового інженер (транзистор рівня) defferent народів. У вас досвід проектування? Ви коли-небудь писати драйвери?

Привіт Dmitron, Тхак Вас за відповідь ypur. У мене є тільки враження, які я мав на шкільних проектів. Так, я написав кілька простих драйверів пристроїв символ перед класом в системі програмного забезпечення. Я використовував x86 зборів і C для цього. Однак моя основна область інтересів логіки дизайну. Коли я влаштувалася на роботу, я хочу працювати над проектами, про дизайн обладнання та тестування ні в RTL або поведінковому рівні на логічному рівні. Thats насправді те, що я цікаво. Чи є моя кваліфікації набір (С, Verilog, Perl і знання цифрової логіки і процесором архітектурі.) Досить для такого роду робочих місць в промисловості? або мені потрібно, щоб отримати деякі інші навички?

Ви хочете бути апаратних дизайнера? Кожен інженер мати свій власний набір навичок, так що немає "стандартного" кількість навичок. Найпопулярніші роботи в обладнання ПХБ-маршрутизації. Інша популярна робота залежить тільки від йор компанії. Якщо ви гарні в програмуванні, я б порадив вам рухатися таким чином (програмне забезпечення кінця вбудованих програмування).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back