D
digitaldesigner
Guest
Привіт усім, я майстер студентів у галузі комп'ютерних engineering.I Шукаю стажування в ці дні. Тому що, щоб бути в комп'ютерній галузі інженерних, у мене є навички програмування комп'ютерної та цифрової дизайн системи. Я не відмінно з обох сторін, а також я не маю ніякого досвіду індустрії. Отже, моє питання полягає в досвідчених людей на цьому форумі. Щоб бути прийнятим в якості дизайну обладнання або перевірки техніки, якої кваліфікації, мають вирішальне значення? У мене є хороші C / C + +, складання та Linux навички програмування на стороні, і на апаратній боку у мене є логіка дизайн, комп'ютерна архітектура, Verilog знання в хорошому рівні. Я звичайно з використанням Xilinx і ModelSim в моїх проектах. Коли я шукаю стажування позиції для апаратного забезпечення більшість з них вимагають НВІС, tarnsistor рівні друкованих плат .... і т.д. навички, які я не маю. І в ці дні є майже нульовою позиції інтернатури, і в основному 5 + досвід, необхідні для регулярних позиції. Отже, які ваші рекомендації для початківців апаратного забезпечення / перевірки інженером? Відсутність на рівні транзисторів і друкованих плат знання величезний розрив?