Питання влади площині

C

circuit

Guest
Я проектування чотири шари дошка з рівня 1 і 4 для сигналу і 2 літаки і 3 землі є сила площині (з наступним цьому від аналогових пристроїв EVAL борту якого я почасти тиражування в моїй конструкції, так як я, використовуючи той же чіп АЦП) я Я з одним 6В влади, які надходять в плату за допомогою адаптера, і це я розщеплення в необхідний аналоговий цифровий VDD за допомогою відповідних регуляторів напруги. Є 2 аналогових VDD і 2 цифрових VDD в моїй системі. кажуть аналогових і цифрових 2.5V 3.5V для мого датчика і аналогового і цифрового 3В 3В для мого АЦП. Тепер я повинен розділити владу площину на 4 острови intellegently так, що я можу розмістити компоненти і покласти прямо через зі своїх контактів з напругою площині. Тут я повинен мати аналогові літаки разом і цифровий літаки разом? (У мене тільки одна земля площині) АЦП повинен знаходитися на кінці плати з цифровими сигналами збирається коннектор, який сидить на іншому борту. Датчик має всі його виходи на одній стороні. Я attatching так, як я на місце компонентів [розмір = 6] [/ розмір] я буду балотуватися на борту в години максимуму 20 МГц

Використання окремих регуляторів напруги для аналогових і цифрових схем є хорошою ідеєю, однак, регулятори напруги не дуже добре з сигналами ВЧ, так що використовуйте невеликий індуктивності (зазвичай 1 - 10μH достатньо) від влади контактний роз'єм в кожній з напруги регулюючими органами. Також використовуйте поєднання конденсаторів (керамічних 100nF + 10μF тантал), близький до регулятори Vin і Vout. Я б залишив як AVDD і DVDD як окремі можливо .. Наскільки AGND і DGND турбує, ви можете підключити обидва разом в одній точці (з тонким вантажівка) десь undernith / D конвертер, або якщо це неможливо просто залишити отвір шарі як один великий літак землі ..

спасибі. да я йду другий шар повністю, як базову площину і покласти через на відповідних пунктах від шпильок до цьому грунті площині (я тиражування цього проекту с / D Eval Board і навіть інженером в нашої ери запропонував мені це) так я в мене виникають котушки індуктивності і конденсатори належного обійти на вході і виході регулятора. Тепер питання я до сих пір не ясно, я havig AVDD і DVDD для чіп АЦП і AVDD і DVDD для датчика чіп. Тут я можу розділити мій PCB третій шар ----------------------------------------- ------------------------------------ DVDD (датчик) | AVDD (датчик) | AVDD (АЦП) | DVDD (АЦП) | -------------------------------------------- --------------------------------- і аналогових сигналів від датчиків перейти безпосередньо до АЦП.

DVDD (датчик) CAP / індуктор | AVDD (датчик) CAP / індуктор | AVDD (АЦП) | DVDD (АЦП) | і DVDD (датчик) може бути поданий до AVDD датчика ..

спасибі! так на перший шар, де я зберегти всі компоненти, я може маршрутизувати потужності сигналу (скажімо, 50 міл в ширину) з роз'ємом для всіх регуляторів введення, а потім на виході регулятора, я просто поставити з допомогою на острів що Vdd.

Як я розумію, ви плануєте використовувати тільки одну базову площину (як для цифрового і аналогового GND). Це не дуже хороша ідея, ви повинні розділити площину GND до AGND і DGND і спробувати поставити під AGND аналогових сигналів.

[Цитата = shurilo] Як я розумію, ви плануєте використовувати тільки одну базову площину (як для цифрового і аналогового GND). Це не дуже хороша ідея, ви повинні розділити площину GND до AGND і DGND і спробувати поставити під AGND аналогових сигналів. [/QUOTE] Так, я згоден з вами. Якщо використовувати всю площину як GND (аналогові і цифрові), повинні бути деякі інші VCC або VDD площині паралельно міді GND, це велика біда EMI. Це гарна ідея, щоб окремі частини аналогових і цифрових участь як seprated наскільки це можливо. Майк -------------------------- www.ezpcb.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back