Питання: Як швидко PLD і FPGA's?

W

wafer101

Guest
Будь-який експерт, поради, будь ласка ...
Ok Дозвольте мені задати Вам про це.тільки для швидкості comparisson могло бути можливим побудувати старі Intel 486 структури всередині PLD, було б швидше, я просто хочу мати сенс речей ви можете зробити?

Скільки транзисторів є найбільш швидким і найбільший PLD зроблено?як же?Альтера xiling т.д. ..

Якщо я oght використовувати ж ARM (як я розумію, просто Core IP продаються у цієї фірми) у різних пристроях б вона гастролює те ж саме?

OpenARM не повинно бути незаконним?це просто копія піратська ARM чи що?

Трохи відповідати за вас, але я б apprechiate якщо холодно Anwer пара цю цікаву Q (як для мене це ....)
ура
wafer101

гірших, ніж я думаю ....
Може бути, просто не хочу відповідати на це дурний Q. або навіть найгірший ніхто не знає, що я говорю про ..

Завдяки все одно

Я думаю, що 486 як чіп буде швидше, ніж 486 як еротика в CPLD / FPGA

Я не думаю, OpenCores фішок є неприпустимим ...Це є внеском від деяких людей у світі чіпом дизайн ...(див. http://www.opencores.org для кількох ядер, як USB ядра, OpenRISC, AC9 ,...)

Цитата:

OpenARM не повинно бути незаконним?
це просто копія піратська ARM чи що?

Будь ласка, ознайомтеся з Q.

Я просто питати, що можна робити з PLDS / FPGA, в іншому слові, що влада цього пристрою (hypotetical comparisson зі старою 486) Скільки вони коштують (в гіршому швидкий)

Я не знаю, чи є openARM.

для будь-якого експерта, я думаю, це проста hhaaaa Q. цей пристрій Перепрограмміруємая

Сподіваюся, що я не просто втрата часу тут!wafer101

Взагалі кажучи, апаратний процесор буде швидше, ніж будь-який PLD т.д. реалізацій.На скільки depents на чіпі складність і наскільки вони optomised для певної мети.Ніяких реальних жорстких правил на цей.Одна точка мати на увазі, що апаратні засоби ЕОМ можуть optomised за затримки розповсюдження між компонентами.Дуже важко скопіювати це всього лише універсальні масиви воріт.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back