Питання ІК-датчики

R

rezaf

Guest
Привіт у мене є інфрачервоний проекту, який в цьому проекті має бути двох інфрачервоних світлодіодів (випромінювач / детектор)., Коли об'єкт йти між випромінювачем і приймачем динамік звук, але гучність цього звуку повинна змінюватися в залежності від типу об'єкта (точки зору прозорості у відсотках) . 1-як я можу розрізнити емітером і колектором в детектор (чорний LED)? 2-як я повинен їхати детектор краще (або підтяжка випадає) резистор підключення до емітера або колектора? 3-Як я можу конвертувати постійного струму детектора змінної звук (безпосередньо з ОУ або MCU)? Я новачок в електронній. Дякуємо за ваші відповіді. З найкращими побажаннями.

Ви можете розмістити картини л? це є 2 або 3 є однією ноги коротше, ніж інші? використовувати підтягти резистором для сміття. для отримання змінного струму потрібно генератор, якщо ви хочете зробити це без MCU 555 Добре ще, що Ви можете генерувати звук isng MCU. це те, що ви хочете? покласти п ^ і RX сигнал TX досягне в концентрації зміни в залежності від об'єкта для деяких об'єктів буде зміни звуку. так що напруга на RX буде відрізнятися від тепер ви будете використовувати MCU чи ні? зробити свій вибір. До речі ви зобов'язані використовувати ІК? якщо не дати мені програму так, щоб сказати вам, якщо є кращі варіанти, як ультразвукової удачі

Це є 2 ноги, одна коротша за іншу і скло чорне. Вихід постійного струму RX змінюватися в залежності від каламутності об'єкт з цими змінами я хочу, щоб динамік або звуковий вихід інший звук., Коли оператор почує правильний і вище звук натискання клавіші, а потім АЦП запис MCU на напругу до його флеш-пам'яті . RX ІК повинен бути підключений до MCU тільки для читання АЦП.

Я хочу зробити це прилад для вимірювання рівня осаду мого басейну. Якщо я використовую ультразвукове, частота ультразвукових повинна бути в діапазоні від 550-750 кГц і я не можу зробити на цій частоті. але ІК простий у використанні (ІК має бути близько 950nm), у мене є проблема з посиленням вихідного ІК-ги і виділити емітер і колектор ноги RX (ІЧ-детектор). Я не знаю, чому я використовую 555 (коли я їжджу два ІК без яких-небудь додаткових компонентів, в стороні, якщо RX резистор-Vcc підключення до короткій нозі і + Vcc підключення до тривалих виходом нога коротше ноги знизиться з 2,5 до 0,1 В і в зворотному режимі резистор з + Vcc підключення до ноги і довго-Vcc підключення до короткій нозі і вихід довгі ноги, збільшення випуску продукції від 2,5 до 5 В, я не знаю, яка з них краще?) і як підсилити бідних Вихід для управління спікер?

як ви описуєте л TX є діод короткий є катодом, що постійна напруга використовуєте? Тут ПІК датчика і схеми, які можуть бути корисні. так що ви будете використовувати MCU. не приймає аналогові входи? буде дизайн як наступна робота? напруга на RX буде змінюватися. Таким чином, ви можете поставити компаратор схеми, яка має заданого рівня. Всякий раз, коли вона перевищує цей рівень зумер включається. Так що вам потрібно, це Tx, Rx, транзистор ОУ і зумер.

Так. рис, що ви підключили мій НП. Я зміщення TX і RX з 5В. спасибі за схему. що таке "НВ аналоговий вхідний порт» в схемі на виході RX ІК? в тому, що H-міст? PIC16F877 MCU мають внутрішній аналого-цифровий перетворювач і приймати аналогові входи. Вихідна напруга гх, в звичайному режимі і withno зовнішній компонент не може працювати навіть нічого buzzzer і тільки напруга без струму. Схема Ви послали вірно, але це база, що ОУ і транзистор краще і може керувати звукової? З найкращими побажаннями.

Право це звичка. Якщо ви не будете використовувати мікроконтроллер для отримання точних результатів я рекомендую вам використовувати компаратор як лм 393 339 0r то з'єднаєте вихід на buzer через транзистор ось простою схемою. http://home.cogeco.ca/ ~ rpaisley4/ATDetIR.html просто використовувати NPN 2222 на виході і зумер удачі Не соромтеся попросити додаткову інформацію, якщо необхідно натисненням кнопки допомогла мені це хороший спосіб сказати спасибі

Я йду з розробки та тестування рекомендаціями. Якщо є проблеми, неприємності до вас знову. Дуже дякую сер. удачі найкращими побажаннями.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back