Перехід до мікрополоскових Rec хвилеводу використанням HFSS

A

Asim Ali Khan

Guest
Дорогі Все, що я маю справу з переходом від микрополосковой лінії хвилеводу обидва знаходяться на підкладці (PCB). Я HV poblem призначення збудження для моєї конструкції. Насправді у мене є три шари в моїй конструкції один підкладці друкованої плати і два інших шарів міді sandwitching підкладки. Як я повинен призначити excitaion я повинен вибрати усі три особи або просто підкладці. Thx заздалегідь Bye

По-перше, ви повинні побудувати electromagneticl моделі з бек-ту-бек переходу (тобто, мікрополоскових переходів хвилеводу переходу-мікрополоскових). У addtion, повітря коробка повинна бути використана для відкритою структурою. По-друге, можна використовувати waveport для порушення мікрополоскових. Я сподіваюся, що це може допомогти вам.

Я згоден з Burtons коментарі. Ви також було б добре служив, якщо ви прочитали розділ в HFSS, де вони обговорюють опором розрахунок. Є кілька поворотів з waveports, що можна легко уникнути.

Я думаю, ви повинні шукати і отримати деяку інформацію про НДЦ концепції. його досить громіздкі, перехід до микрополосковой з хвилеводу ...

Thx за ур хлопців пропозиції. Дозвольте мені ясно одне, в моєму випадку обидва waveguid і микрополосковой лінії знаходяться на одній друкованій платі є інтегрований на платі. Але я не розумію "НДЦ" WHT це? [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 10 хвилин: [/color] [/SIZE] Thx для ур хлопців пропозиції. Дозвольте мені ясно одне, в моєму випадку обидва waveguid і микрополосковой лінії знаходяться на одній друкованій платі є інтегрований на платі. Але я не розумію "НДЦ" WHT це?

[Цитата = Асім Алі Хан] Дорогі Все, що я маю справу з переходом від микрополосковой лінії хвилеводу обидва знаходяться на підкладці (PCB). Я HV poblem призначення збудження для моєї конструкції. Насправді у мене є три шари в моїй конструкції один підкладці друкованої плати і два інших шарів міді sandwitching підкладки. Як я повинен призначити excitaion я повинен вибрати усі три особи або просто підкладці. Thx заздалегідь Bye [/QUOTE] микрополосковая порт: Ви не можете просто покласти шар повітря над платою і встановити waveport по всьому кінець проблемі, яка включає в себе повітря, друкованих плат і микрополосковой лінії? Потім встановіть імпедансу лінії між мікрополоскових і нижній горизонтальній площині. Не забудьте встановити waveport включити особі PCB і повітря. Хвилеводні порту: Я б просто встановити waveport, щоб покрити площу ПХД, від нижньої основи верхнього землю. Можливо, вам доведеться покласти малих тіл металу на кожному кінці вашого хвилеводу в порту особи для підключення верхній і нижній площині землі. Я думаю, ви могли б просто покласти опір лінії, щоб протягнути зверху вниз площину землі поблизу середини хвилеводу. Сподіваюся, що це допомагає ... - Макс

Я продовжую перечитувати ваше запитання і ваша мета не ясна для мене. Ви намагаєтеся переходу від микрополосковой в прямокутному хвилеводі? Це часто робиться. Або ви хочете, щоб перехід від микрополосковой лінії роздягнутися? Це теж можливо. Частина моєї quandry в тому, що коли хтось говорить хвилеводу вони, як правило (але не завжди) мають на увазі прямокутного хвилеводу. Я намагаюся зрозуміти, як це вписується в ваші коментарі з приводу трьох провідників (зазвичай ситуація з полосковой). Або у вас є щось інше на увазі? Може бути, мікрополоскових до якогось діелектричної заповнених хвилеводів в КСП? Якщо це так, ви відкриваєте двері до обговорення через (в сліпій, похований, а через). Ваша мета не ясна для мене.

Шановні Azulykit Я говорю про мікрополоскових в структурі SIRW. Тепер у мене є проблема з HFSS моделювання. При запуску перевірки правильності він дає мені всі галочки, але коли я почала моделювання це дає мені повідомлення про помилку сказавши "Не вистачає трикутної structers для моделювання бла-бла ...." По-друге, я створив структуру, таку як підкладки (блок) sandwitched / б в conducs (прямокутники) для роботи смугу мікро у мене є, щоб зробити землю база провідника. Чи повинен я розділити мікрополоскових бази (земля) на базі SIRW? Асім

Г-н Хан, є ще один спосіб відновлення хвилеводу на друкованій платі. вони називали це підкладки інтегральних схем (SIC). Im фактично працюють над цим. Ви можете зв'язатися зі мною персонально. bkadi (AT) gyte.edu.tr

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back