Перехід до Серійний даних TCP / IP даних

Салам,

www.taltech.com / продукції / tcpcom.html

Поки

Привет

Ви можете використовувати модуль wiznet або кролика мікроконтроллер, я думаю, ATMEL 8051 має модуль з withnet

Ви можете знайти повний SW для wiznet по
www.freertos.orgСалам
Хоссам Alzomor
www.edaboard.com
mohammad.islamway.net

Привіт,

Їм також шукає рішення, як це, але для створення однієї моєї самоврядування.Я хочу підключити TCP / IP підключення до послідовного інтерфейсу, що GSM модем.Таким чином, я буду мати мережний інтерфейс, але через GPRS модем.Будь-яка ідея того, що інтерфейс шару, що мені потрібно конвертувати з TCP / IP до серійним?
Спасибо.

Посилання нижче по-іспанською, вибачте

http://picmania.garcia-cuervo.com/Proyectos_RRPICNET.htm

Привіт,

Не вдається прочитати іспанська, але він виглядає як те, що я хочу побудувати.Чи є у вас інформація про те, як це зробити?I DONT хочете купити готовий частини.
Спасибо.

Просто цікаво, який TCP / IP даних, які ви хочете бути.

Причина, по якій просять полягає в тому, що ви можете зробити це або з Ethernet або модем (як традиційних, так модем або GPRS модем).

Для Ethernet-перше, вам може знадобитися в MCU, підключення до LAN контролером, як, наприклад, Realtek
в RTL8019AS.І робити TCP / IP стека програмного забезпечення.А просто спосіб полягає в тому, щоб використовувати апаратний TCP / IP чипсета, як WIZnet
в W3100A.

У різні періоди, що, по локальній мережі контролер, ви повинні робити TCP / IP / UDP в галузі програмного забезпечення шляхом, наприклад, що він буде споживати набагато MCU ресурс, як і продуктивність, а також пам'яті.Для використання HW TCP / IP чипом, можна використовувати більш повільними MCU, або ви можете мати набагато пропускання для обробки даних.

У моді рішення, потрібно просто інтерфейс MCU з модемом, то робити послідовний.Для виправлення рядка модему, вам необхідно виконати TCP / IP, а також ПКС протоколу, який буде витрачати близько ресурсів на розмір коду в пам'яті.На щастя, послідовний, як правило, повільніше, ніж LAN, який більш повільними MCU ОК (наприклад, 8051).

Крім того ж з використанням бездротового модему (GPRS модем).Різні тільки процедуру установки.Ви все ще необхідно зробити PPP, TCP / IP ...На щастя, є GPRS модем, які мають вбудований в TCP / IP стека, який може зробити життя легше.

Networked Microcontroller Evaluation Board
to build your dream machine

Використання DSTINIm400
Мережева мікроконтроллер Оцінка ради
будувати свою мрію машина

http://www.maxim-ic.com/quick_view2.cfm/qv_pk/3743

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back