Їм також шукає рішення, як це, але для створення однієї моєї самоврядування.Я хочу підключити TCP / IP підключення до послідовного інтерфейсу, що GSM модем.Таким чином, я буду мати мережний інтерфейс, але через GPRS модем.Будь-яка ідея того, що інтерфейс шару, що мені потрібно конвертувати з TCP / IP до серійним?
Спасибо.
Не вдається прочитати іспанська, але він виглядає як те, що я хочу побудувати.Чи є у вас інформація про те, як це зробити?I DONT хочете купити готовий частини.
Спасибо.
Просто цікаво, який TCP / IP даних, які ви хочете бути.
Причина, по якій просять полягає в тому, що ви можете зробити це або з Ethernet або модем (як традиційних, так модем або GPRS модем).
Для Ethernet-перше, вам може знадобитися в MCU, підключення до LAN контролером, як, наприклад, Realtek
в RTL8019AS.І робити TCP / IP стека програмного забезпечення.А просто спосіб полягає в тому, щоб використовувати апаратний TCP / IP чипсета, як WIZnet
в W3100A.
У різні періоди, що, по локальній мережі контролер, ви повинні робити TCP / IP / UDP в галузі програмного забезпечення шляхом, наприклад, що він буде споживати набагато MCU ресурс, як і продуктивність, а також пам'яті.Для використання HW TCP / IP чипом, можна використовувати більш повільними MCU, або ви можете мати набагато пропускання для обробки даних.
У моді рішення, потрібно просто інтерфейс MCU з модемом, то робити послідовний.Для виправлення рядка модему, вам необхідно виконати TCP / IP, а також ПКС протоколу, який буде витрачати близько ресурсів на розмір коду в пам'яті.На щастя, послідовний, як правило, повільніше, ніж LAN, який більш повільними MCU ОК (наприклад, 8051).
Крім того ж з використанням бездротового модему (GPRS модем).Різні тільки процедуру установки.Ви все ще необхідно зробити PPP, TCP / IP ...На щастя, є GPRS модем, які мають вбудований в TCP / IP стека, який може зробити життя легше.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.