Перехоплення GSM голосових дзвінків

P

pisoiu

Guest
Привіт,
У мене є питання до тих, які мають досвід роботи в мережах GSM дизайн і установка області.Наскільки легко чи важко, як і скільки це коштує для перехоплення GSM голосових викликів з використанням наявних інструментів comercially?Я просто хочу знати, яким чином забезпечити мої дзвінки з технічної точки зору.Я знаю, что кто-то, хто має доступ до основної мережі можуть зробити це, але хто ще?

Кращий,
/ Pisoiu

Власне, це залежить від алгоритму, який використовується для шифрування голосового обладнання вашого GSM оператора 'установки.Якщо вони, як і раніше, використовувати A5, то воно має бути можливим.A5 в GSM здійснення виявився слабким алгоритмом з-за короткої тривалості окремих polinoms (A5 є нелінійних LFSR основі потоку шифрує).Ви можете читати більше на цю тему тут http://jya.com/fix-a5.htm

Я хотів би продовжити запитання з цього ж питання, GSM безпеки.Есть ли какой-либо увазі можливість того, що мобільний телефон стає підслуховуючих пристрою?.Припустимо, людина має GSM телефону в його майке кишеню та стільниковий телефон увімкнено.Чи може який-небудь один в основної мережі GSM прослуховування особи говорять, що без цієї особи,
хто чинить ЛЮБОЙ ВИКЛИК?.Це технічно possble тільки в тому випадку, якщо основний мережі може зробити стільниковий телефон переключитися на канал трафіку і почати препровождающее розмови без відома власника телефону.Чи можливо це?Будь-який знає?

просто пройти через цю посилання ......*** Ч *** З: / / www.gsm-security.net/gsm-security-papers.shtml

**
H *** З: / / www.tml.hut.fi/Opinnot/Tik-110.501/1999/papers/gsminterception/netsec.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back