Перетворення, не призначені модель ДВК в HFSS 9,0

K

kvn17

Guest
Привіт, я новий HFSS 9 користувачів і є пара питань, які я сподіваюся, що хтось тут може допомогти мені з: 1) У мене є відгалужувач макет ак (DXF), що я, що ввозяться на HFSS. Імпортованих відгалужувач набирає HFSS модель не призначається. Як я можу змінити властивості відгалужувача від не призначені ДВК? 2) Може хтось будь ласка, напишіть мені (kvn17@yahoo.com) Підручник / нотатки для HFSS 9.0 або мені крапку в напрямку, щоб її скачати? У мене немає достатньо очок, щоб завантажити з цього форуму. Заздалегідь спасибі, Кевін

Натисніть правою кнопкою миші на об'єкті і виберіть зміна матеріалу, виберіть ДВК.

Привіт Метт, я спробував те, що ви запропонували, але це, здається, працює тільки з покладеними на моделі, тобто Печ, R4003 ... Проте з не призначені моделі, при виборі об'єкта і правою кнопкою миші, привласнити команду матеріал сірого кольору так, я не можу змінити матеріал. Не впевнений, що я роблю неправильно.

Ви можете додати матеріал, то ви можете задати властивості матеріалу, як ви хочете.

Привіт, якщо ваші об'єкти 2D ви не можете призначити будь-якого матеріалу до нього. (Тому що 2D структури не фактичної) необхідно призначити ДВК в граничну умову меню до нього. KMPA

KMPA, ймовірно, правильно, що у вас є 2D-об'єкт. Або призначити властивість матеріалу через граничну умову або легкої об'єкт для створення 3D-об'єкта, то призначити, як спочатку запропонував.

перевірити ваші Yahoo Mail, я послав HFSS керівництво для вас. якщо ви використовували DXF імпорт cource у вас є 2-ї моделі, безліч граней, тому вам потрібно додати об'єм моделі і перетворити його до об'єктів на "SWEEP вздовж вектора" функції, застосовувані до обличчя. Тільки після цього можна призначати властивості матеріалів для кожного об'єкта.

Шановні дивана: Чи можу я мати копію підручника ви metioned вище? Я також дуже зацікавлений у цьому. Дякуємо за допомогу. Моя електронна адреса [листи] liyong_BIT@hotmail.com [/ електронної пошти]

Спасибі всім за корисні поради та вказівки. Я постараюся це, і нехай ви знаєте, як це виходить. З повагою, КВН,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back