Переривання програми допомоги

R

Rohith_elec

Guest
У чому різниця між interupt програмного і апаратного переривання? є програмне переривання ініціюється, коли стан усередині коду задоволені? хто може привести приклад? Спасибі Rohith

Приклад програмного забезпечення перервати: Коли таймер 1 PIC18F4620 отримує переповнений, він автоматично встановлює INTCONbits.TMR0IF 1. Апаратне переривання більше схожа на натискання кнопок на демонстраційної дошки (від зовнішніх подразників)

може програмного переривання може бути будь-який номер?

Що ви розумієте під будь-яким номером? У вас є високий, низький пріоритет переривання. Ви також можете вибрати високої до низької або навпаки!

Добре, я питаю, що 5 різних кнопки і 5 різних дій на кожному, як, керуючи LED, управління двигуном, ШІМ на чолі і т.д.

Хм, що ви можете! Управління двигуном, PWM зажадає багато кодування, але ви, безумовно, може зробити це!

Може нижче код може бути використаний для PWM? пустота ШІМ (INT с) {output_high (PIN_B0); delay_us (30); output_low (PIN_B0); delay_us (с);} при зміні затримки, ми можемо налаштувати робочий цикл?

Якщо його функції, то вам необхідно «повернення»; в кінці вашої функції ШІМ! Так, я не бачу причин, які не будуть працювати.

для додатків, таких як світлодіодні або мотор, мені потрібно для установки частоти (ШІМ)?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back