[Перенесено] Перетворення MOS HSPICE рівні 49 PSpice

R

radagast

Guest
Привіт мені потрібно перетворити NMOS / PMON від HSPICE (рівень 49) в PSpice. Я бачив навколо PDF-файлів, але я все ще отримую помилки. Я біжу на 16,5 PSpice, якщо це має значення. Вона не визнає такі параметри: м, оголошення, а, Pd, пс, НРР, NRS, NRG, НРБ. Крім того, хто знає, як використовувати внутрішні параметри? Наприклад, мені потрібно:% т = 100u, і:% D = {20.5e-6 * (ш)} Але спеції не розпізнає ш. Як я можу використовувати внутрішні параметрами моделі в якості аргументу для інших параметрів? Спасибо.

Я читав цей документ. Однак він говорить, що якщо я встановлю параметрами, такі як AD явно вона повинна бути тонкою. Проте мій PSpice не визнає їх на моїй моделі ...

Вам потрібно розмістити прикладі моделі ви використовуєте, точний синтаксис ви використовуєте його (і чи буде він загорнутий в підсхеми) і повідомлення про помилку ви отримуєте. Кит

Привіт Це початок моделі (інші дані, просто інші параметри).
МОДЕЛЬ Nch_fast NMOS + л = 100u + W = 100u + реклама = {20.5e-6 * (ш)} + а = {20,5 Е-6 * (ш)} + PD = {40.5e-6 + (2 * ш)} + пс = {40.5e-6 + (2 * ш)} + т = 1 + NRD = {} + NRD NRS = {} NRS + NRG NRG = {} + НРБ НРБ = {} + mobmod = 1.000000e +00 + capmod = 1.000000e +00
Ці помилки:
Помилка - 'оголошення' не є Назва параметра моделі
Дякую.

Перше, що ваша оригінальна модель повинна виглядати приблизно так:.
Code:
 МОДЕЛЬ Nch_fast NMOS LEVEL = 49 + ...
і вам потрібно змінити, щоб бути
Code:
 МОДЕЛЬ Nch_fast NMOS LEVEL = 7 + .. ..
для PSPICE я не впевнений в моделі за замовчуванням, якщо ви не вказали рівень, але навряд чи це бути на одному рівні 7. Саме тому він відкидає "оголошення" параметра і, ймовірно, всі інші мікросхеми на основі розмірних параметрів. Кит.

Насправді я встановити рівень, це всього лише пізніше. Але навіть якщо я переходжу на рівні декларації до початку я отримую ту ж помилку ...

Що ви синтаксис для використання моделі в список з'єднань? Кит

Якщо я правильно розумію, що ви маєте на увазі, [цитати] M_M1 0 N14344 N14876 N14876 Nch_fast [/ цитата]

Ваш список з'єднань повинна містити пристрій вимірювання, а не модель. Таким чином, типові лінії список з'єднань може виглядати наступним чином
PHP:
 M $ Q10 VOUT Q16_G VSS VSS NEMOS AD = 9.5e-012 AS = 9.5e-012 PD = 2.19e-005 PS = 2.19e-005 NRD = 0,09 = 0,09 NRS L = 350N W = 10U
AS, AD і т.д. можуть бути розрахунки. Я не вірю, ви можете поставити AS, AD безпосередньо в моделі. Це не рідкість, щоб знайти пристрої, загорнутий в підсхеми обійти, що, хоча я не впевнений, чи є це Pspice або HSPICE вимоги. Отже, ви в кінцевому підсумку з визначенням, що пристрій виглядає наступним чином:.
PHP:
 SUBCKT MODNH DGSBW = 1e-6 L = 1e-6 AD = 0 = 0 PD = 0 PS = 0 = 0 NRD NRS = 0 M1 DGSB MODNHINSUB W = WL = L AD = AD = AS AS PD = PD PS = PS = NRD NRD NRS = NRS. ЗАКІНЧУЄТЬСЯ MODNH. МОДЕЛЬ MODNHINSUB NMOS LEVEL = 49 VERSION = 3.1 + ...
Кейт

Проблема, коли я роблю щось на зразок цього, що я отримую підсхеми з такими параметрами, як висновки:

Отже, після возитися небагато, я знайшов це рішення: Використання SUBCKT на PSpice змушує мене вище результату; а також просто перетворюється у падіння пакет, а не шукати, як транзистор також не приймає параметрів добре. Так що я просто створив модель NMOS шляхом перетворення програми, а так само для «зовнішніх» параметрів (PD, НРБ і т.д.), я додав їх в глобальний компонент параметра. Потім я додав їх вручну через транзистор PSpice GUI. Я не міг пропустити глобальний крок компонент параметра, так як я не можу зробити розрахунки безпосередньо параметрів транзистора. Дякуємо за вашу допомогу!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back