[Перенесено] КОД і MCB питання

N

neko_whisker

Guest
Привіт, що правильно, що Існують два види захисту в кожному електричного обладнання споживача? УЗО і MCD? Мене попросили допомогти замінити зіпсовані електричну розетку в домі мого хорошого друга в ночі. Після перевірки з MCB та електричні розетки, я вимкнув MCB, що пов'язане з цим зіпсував електричної розетки. Чому RCD поїздки, коли я був замінити розетку? Мені вдалося замінити розетку throughtout затемнення в ніч з факелом. Ваша допомога буде оцінили Климент

вибачте за мій поганий англійська. ти сказав про вимикача типу УЗО (RCD) якщо у нас є витоки в електричній мережі, то ПЗВ може зламатися електроенергії. я думаю, що провід або пристрої, можливо, трохи витоку на землю (домашній структури) під час заміни.

Ні, вони різні для кожної цілі. Вони зібрали в одному підрозділі. Я думав, що при вимкненому MCB, було б достатньо і безпечним, щоб замінити розетку. Live Wire не повинно бути живим при вимкненому MCB. Чи має короткого замикання нейтрального і заземлюючого проводу причиною відключення УЗО? Клемент

Чому немає відповідей? Я не в тому місці? Я думав, що щось не так близько до електроніки буде вважатися не по темі. Ну давай ..... якщо ви знаєте, швидку відповідь, але не дають, я буду мертвим на наступний день! Клемент

[URL = "http://en.wikipedia.org/wiki/Residual-current_device"] RCD [/URL] [URL = "http://en.wikipedia.org/wiki/Circuit_breaker"] MCB [/URL] Це залежить від того, якщо MCB є одинарної або подвійної полюс. Якщо це один полюс, то вона тільки вимкнути жити. Це може бути ризиковано, якщо ви не знаєте напевно, що жити і нейтральних є правильне навпаки. Нейтральні і земля не обов'язково в той самий потенціал - ви можете отримати декілька різниці вольт. RCD виявляє різницю в живих і нейтральні струми. Невелика напруга на нейтральній створить струм, коли ви торкаєтеся її. Ось струму не будуть збігатися на ту ж суму в живих, щоб він поїздки. Я переніс цю тему у більш відповідний форум. "Не по темі" чат для обговорення не в тому, електроніки, такі як «Що мобільного телефону ви використовуєте?", "Який ваш улюблений фільм?" і т.д. Люди, які зібралися тут, щоб відповісти електронних питання зазвичай не раджу подивитися тут. Кит.

Завдяки Кейт, Уф ... Ноги все ще живий ногами Климент

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення додано о 16:13 ---------- Попереднє повідомлення було в 16 років : 05 ---------- </span></span>
Привіт Кіт, означає це, кожен раз, я вносити зміни до електричної мережі, я повинен встановити УЗО геть? Клемент

Так, якщо MCBs тільки один полюс. Якщо ви подивитеся на частину числа MCB, то ви повинні мати можливість перевірити, якщо це одинарної або подвійної полюс, але якщо є сумніви, вбити всю панель, а не себе. У моєму будинку мене є ці але вони є лише одним полюсом. Кит.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення додано в 9:22 ---------- Попереднє повідомлення було в 9:19 --- -------</span></span>
До речі, двомісні полюс "вид" подвійного полюси: [URL = "http://uk.farnell.com/merlin-gerin/c60hd206/mcb -6a-2pole-type-d/dp/1421170 "] подвійного полюса [/URL]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back