Перемикач режиму харчування усунення питання

D

david90

Guest
У мене є консолі Dreamcast гру і харчування робіт періодично, коли його повноваження до холоду. Якщо я залишу пс протягом приблизно 20 секунд, то вона буде чудово працювати. Пс має 3 вихідних напруг: 12В, 5В і 3.3В. 3,3 В, виміряна 2,5, і це викликало консолі працювати зі збоями. 12V і 5V залізничних працювати нормально. Пс має один ШІМ мікросхема контролера і один ізолюючий трансформатор. які можливі погані компонент може викликало пс збої в роботі при включенні харчування холодно? Я вже замінили кришку фільтра @ 3,3 В вихід, але проблема не усувається.

Привіт. Припускаючи, [URL = "http://en.wikipedia.org/wiki/File:Sega-Dreamcast-Internals.jpg"] це відео [/URL] ідентично пристрою. Я б chechk 3,3 Stabilisator напруги. Це може бути спільного стабілізатора напруги, які покладаються на зовнішніх резисторів для виведення правильне напругу. Я думаю, що жоден з резисторів втратити або дефект або що регулятор сам дефект. Chechk пайки. Це відмінний chanse, що застосування свіжого олов'яний припій на вищевказаних компонентів зробить його знову працює.

що і де знаходиться стабілізатор напруги на платі пс? Так як ви з Норвегії, я думаю, ви використовують різні терміни. Та картина вас в курсі виглядають точнісінько як плата пс, що в мене є.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення додано о 20:51 ------- --- Попереднє повідомлення було в 20:49 ----------</span></span>
яка мета цих трьох напівпровідників (додається до радіатор), розташований @ нижній половині пс борту ?

Думаю, що ті є випрямлячі, що "виправити" або конвертувати високої частоти змінного струму в постійний. Я думаю, що ті надшвидкого відновлення або діоди Шоттки. 3 на 3 рейки напругу. Сподіваюся, що це допомагає. Tahmid.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення додано в 1:59 ---------- Попереднє повідомлення було в 1:54 --- -------</span></span>
Або нижньої 2 (з них на одному радіаторі) можна було б паралельно вищої існуючого потенціалу. У них є 2 або 3 контакту? Я не можу сказати з картинки. Не могли б ви бачити його в ваш блок живлення?

Замініть конденсатор відмічені в прикладеній картинці.

Замінити конденсатор відмічені в прикладеній зображенні
Cool ефект для листів .. Яку програму ви використовували? Xara?

Привіт, я хотів би перевірити за ЕПР метр конденсатори біля виходу. Якщо у вас його немає, просто змініть їх! Вони дешеві. З повагою, Бруно

те, що ваша причина для заміни цю шапку? Я просто хочу дізнатися речі.

Як ми знаємо з найбільш поширених причин, що цифрові електронні пристрої збій, схоже, погано електролітичних конденсаторів. Всі алюмінієві електролітичні конденсатори мають обмежену тривалість життя. І це відбувається через нагрівання електроліту в елементі, конденсатори не герметичний, і електроліту в цих конденсаторів зрештою випаровується викликаючи підвищення ШОЕ яка призводить до збільшення опалення, і так далі. Як згадувалося раніше ви вже замінили 3,3 конденсатора і в цьому випадку необхідно замінити конденсатор в первинному ланцюзі також, поряд з ланцюга управління. У мене немає схеми для цієї схеми, але я вважаю, в разі 5V і 12V Є між ними трансформатора виходів деякі додаткові мікросхеми / транзисторів, тому ніяких важливих змін розглядається як для 3,3 вихід. Загалом, ви можете або збільшити номінальну напругу або ємність конденсатора в додатку блок живлення, якщо ви не можете знайти точні значення. Це дуже важливо, що ви встановите конденсатори з правильною полярністю.

Як ми знаємо з найбільш поширених причин, що цифрові електронні пристрої збій, схоже, погано електролітичних конденсаторів. Всі алюмінієві електролітичні конденсатори мають обмежену тривалість життя. І це відбувається через нагрівання електроліту в елементі, конденсатори не герметичний, і електроліту в цих конденсаторів зрештою випаровується викликаючи підвищення ШОЕ яка призводить до збільшення опалення, і так далі. Як згадувалося раніше ви вже замінили 3,3 конденсатора і в цьому випадку необхідно замінити конденсатор в первинному ланцюзі також, поряд з ланцюга управління. У мене немає схеми для цієї схеми, але я вважаю, в разі 5V і 12V Є між ними трансформатора виходів деякі додаткові мікросхеми / транзисторів, тому ніяких важливих змін розглядається як для 3,3 вихід. Загалом, ви можете або збільшити номінальну напругу або ємність конденсатора в додатку блок живлення, якщо ви не можете знайти точні значення. Це дуже важливо, що ви встановите конденсатори з правильною полярністю.
чому деякі можливі ролі / Причини додаткові мікросхеми / транзистори, які ви згадали?

Як правило, в зворотного ходу ІІП тільки один вихід регулюється, а решта просто повинні відстежувати, і якщо більш ефективне регулювання не потрібно, то ви повинні додати пост-регуляторів. Ось ідея з додатковою схеми для +5 В і 12В.

спасибі за допомогу. Я думаю, я знайшов проблему. Я взяв пильний погляд на шапки, і я побачив одного з шапки були випливає бази (3,3 кришки перед індуктора). Я замінить його і протестувати пс знову.

якщо ви хочете перевірити ЕПР конденсаторів (вони дуже часто основною причиною фактичного пристрої electronis) ви можете перейти на моєму сайті ви отримаєте схеми ЕПР метрах від простого до складнішого один повагою, [URL = http://kripton2035.free.fr/esr-repository.html] ЕПР-репозиторій [/URL]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back